Neat board 65 inch

Zien en gezien worden met Neat Board 65”

Ondersteun het hybride werken met de alles-in-één oplossing, namelijk het Neat Board 65″. Met Neat Symmetry kader je iedere persoon in de ruimte, waardoor het voelt alsof iedere persoon in de ruimte een eigen camera voor zich heeft staan. Iedereen is duidelijk zichtbaar en hoorbaar. Deze manier van vergaderen maakt het nog persoonlijker en houdt iedereen tijdens de vergadering goed betrokken.

Geavanceerde functies en mogelijkheden

Neat biedt eenvoudige en tegelijk elegante producten. Deze producten zijn voorzien van heldere audio en scherpe video plus geavanceerde functies die bijdragen aan de verbinding en productiviteit in een hybride werkomgeving.

  • Neat Symmetry: een gepatenteerde functie om fysieke deelnemers en deelnemers op afstand gelijkwaardig op het beeld te tonen. Iedereen wordt even groot op het scherm gepresenteerd. Dit gebeurt door deelnemers in de ruimte automatisch te kaderen en als aparte stream weer te geven.

  • Neat Sense: dit zijn ingebouwde slimme sensoren die waardevolle inzichten geven over het ruimtegebruik en het klimaat in de ruimte. Waarden zoals luchtkwaliteit, vochtigheid, CO2 en VOC levels worden gemeten en gemonitord evenals het aantal mensen in de ruime, omgevingsgeluid en lichtomstandigheden.

  • Neat Audio: heldere gesprekken zonder onderbrekingen of ruis wanneer twee mensen tegelijk aan het woord zijn.

  • Neat Bubble: audio mogelijkheden die ongewenste achtergrondgeluiden en ruis buiten het camerabeeld onderdrukken.

Het Neat Board is ideaal voor in open ruimtes en vergaderzalen met maximaal tien personen. Het aantrekkelijke 65″ 4k multi-touch scherm, het krachtige audiosysteem en de veelzijdige groothoekcamera zorgen ervoor dat je iedereen goed ziet en hoort. Het Neat Board is eenvoudig op te zetten. Je sluit de stroomkabel aan kunt direct aan de slag!

Bekijk hier het Neat Board voor Zoom meetings.

Bekijk hier het Neat Board voor Teams meetings

Bekijk ook de video voor nog meer inspiratie!

Meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met:

Hanno van helden

Hanno van Helden

Operationeel Manager

Deel deze pagina, kies je platform