Ruimtereserveringen maak je met Humly

Ruimtereserveringen maak je met Humly

Maak kennis met het nieuwste product binnen de reserveringssystemen: de Humly. Dit systeem optimaliseert werkplekken en kantoren met oplossingen als Room Booking, Wayfinding en deskbooking, allemaal binnen één dashboard; het Humly Control Panel. Humly biedt organisaties schaalbare technologie voor productievere vergaderingen en interacties op de werkplek. Dit zorgt ervoor dat medewerkers een betere werkplek- en gebruikerservaring beleven en efficiënter en productiever werken.

De Humly Room Display

De Humly Room Display is de perfecte interactieve display voor vergaderzalen en samenwerkingsruimtes. Op het display is duidelijk te zien wie de ruimte heeft geboekt en voor welke tijdsduur. Het helpt medewerkers de ruimte te vinden die zij gereserveerd hebben, of laat zien of de (vergader)ruimte op dat moment beschikbaar is. Het gebruik van Humly Room Display voorkomt het verstoren van lopende vergaderingen en maakt het reserveren van een vergaderruimte eenvoudig.

Humly room display

Humly Reservations

In Humly Reservations boek je een ruimte en heb je een volledig overzicht van alle ruimtes en de boekingsstatus. Voor een optimale gebruikerservaring zie je in Humly Reservations niet alleen of en welke ruimtes er beschikbaar zijn, maar kun je ook zien welke voorzieningen en/of technologieën (videocamera, airco enz.) een ruimte heeft en voor hoeveel personen deze geschikt is. Naast interne gebruikers kunt u ook gastgebruikers met een ander domein toevoegen, die vervolgens zelfstandig ook een ruimte kunnen reserveren.

Integratie met MS Teams

Externe gebruikers kunnen niet zomaar via bijvoorbeeld Office 365 een vergaderruimte boeken als zij een ander e-maildomein hebben. Met Humly Reservations kun je gasten uit andere e-maildomeinen/bedrijven uitnodigen om vergaderruimtes, co-working spaces, parkeerplaatsen enz. te delen met mensen buiten het hoofddomein van jouw organisaties. Humly Reservations integreert met o.a. Office 365. Dit betekent dat je gasten uit andere e-maildomeinen, bedrijven of netwerken kunt uitnodigen om vergaderzalen, co-working spaces, parkeerplaatsen en andere middelen te delen met mensen buiten het hoofddomein van uw bedrijf.

Humly Wayfinding

Humly Wayfinding combineert eenvoud met efficiency en is geschikt voor elk type organisatie. Wayfinding is een freemium oplossing en wordt gratis meegeleverd met Humly Reservations. Van kleine kantoren op één verdieping tot multinationals met meerdere gebouwen en verdiepingen. Humly Wayfinding begeleid medewerkers en bezoekers op een efficiënte en intuïtieve manier naar de verschillende ruimtes in een gebouw.

Op een logische wijze wordt op een scherm weergegeven waar de ruimtes zich bevinden, op welke verdieping en in welke richting, zodat gebruikers de weg makkelijk kunnen vinden. Alle meetings worden in een chronologisch overzicht weergegeven: bovenaan de lopende meeting met daaronder de vergadering die binnenkort start en vervolgens de meetings later die dag.

Humly wayfinding

Humly Wayfinding is een cloud oplossing en eenvoudig in te stellen via de Humly Control Panel, waar ook de vergaderruimtes geboekt worden.

Humly Wayfinding kan op elk scherm met een webbrowser worden weergegeven. De volgende informatie kan met Humly Wayfinding getoond worden: Onderwerp en organisator van de vergadering, Naam van de vergaderruimte Gebouw, verdieping en richting Bedrijfslogo en bijvoorbeeld een welkomstboodschap.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met:

Hanno van helden

Hanno van Helden

Operationeel Manager

Deel deze pagina, kies je platform