Presentation Partner is Zoom Partner kopie

Official Zoom Partner

Presentation Partner is verheugd aan te kondigen dat we nu officieel een partner zijn geworden van Zoom, een toonaangevend bedrijf op het gebied van videocommunicatie en samenwerking. Dit partnerschap opent nieuwe deuren voor onze organisatie en biedt onze klanten innovatieve oplossingen voor hun zakelijke communicatiebehoeften.

Wat doet Zoom?

Zoom is een wereldwijd bekend platform voor videocommunicatie en samenwerking dat is ontworpen om mensen te verbinden, waar ze zich ook bevinden. Met Zoom kunnen gebruikers videovergaderingen houden, webinars organiseren, chatberichten uitwisselen en content delen in realtime. Het platform is flexibel en schaalbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang, van kleine startups tot grote ondernemingen.

Zoom Oplossingen

Zoom biedt een breed scala aan oplossingen om aan de uiteenlopende behoeften van bedrijven te voldoen:

  • Zoom Meetings: Hiermee kunnen teams eenvoudig videovergaderingen houden, waarbij deelnemers kunnen inloggen vanaf hun computer, tablet of smartphone. De HD-video en kristalheldere audio zorgen voor een meeslepende ervaring.
  • Zoom Webinars: Voor het organiseren van virtuele evenementen, seminars en trainingssessies met een groot publiek.
  • Zoom Chat: Een messagingplatform waarmee teams snel en veilig kunnen communiceren, inclusief het delen van bestanden en het integreren van apps van derden.
  • Zoom Rooms: Dit is ontworpen voor vergaderruimtes en biedt geavanceerde hardware en software om fysieke vergaderingen naadloos te integreren met virtuele deelnemers.
  • Zoom Phone: Een cloudgebaseerde telefoondienst waarmee bedrijven hun telefonische communicatie kunnen moderniseren en vereenvoudigen.

Voordelen van het Partnership met Zoom

Het partnerschap tussen Presentation Partner en Zoom brengt tal van voordelen met zich mee:

  1. Toegang tot Cutting-Edge Technologie: Als officiële partner van Zoom hebben we directe toegang tot de nieuwste functies en updates van het platform, waardoor we onze klanten altijd de meest geavanceerde oplossingen kunnen bieden.
  2. Uitgebreide Ondersteuning: Presentation Partner profiteert van uitgebreide ondersteuning van het Zoom-team, wat resulteert in snelle en effectieve probleemoplossing en assistentie bij implementatie.
  3. Gepersonaliseerde Oplossingen: Ons team van experts kan nu op maat gemaakte Zoom-oplossingen ontwikkelen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van onze klanten.

Het partnerschap tussen Presentation Partner en Zoom is een spannende ontwikkeling die onze klanten in staat zal stellen om optimaal te profiteren van de mogelijkheden van moderne communicatietechnologieën. Samen streven we ernaar om de manier waarop bedrijven communiceren en samenwerken te transformeren en te verbeteren.

Meer informatie

Meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met:

Hanno van helden

Hanno van Helden

Operationeel Manager

Recente nieuwsberichten

Deel deze pagina, kies je platform