vacature installatiemonteur

Vacature Installatiemonteur

Ben jij een technisch talent met een grote passie voor audiovisuele en technische installaties? Presentation Partner is op zoek naar een enthousiaste fulltime installatiemonteur voor uitdagende en boeiende projecten. Binnen ons team krijg je de unieke kans om zowel bij kleine lokale bedrijven als grote multinationals aan de slag te gaan.

Je zult zelfs betrokken zijn bij het installeren van geavanceerde schermen en projectoren in de vergaderruimtes van vooraanstaande multinationals, en bij het creëren van indrukwekkende videowalls die door miljoenen mensen worden bewonderd. Daarnaast behoren ook de inrichting van Zoom- en Microsoft Teams-ruimtes in de ZuidAs van Amsterdam en bij universiteiten in de Randstad tot je taken.

Wat wordt van jou verwacht?

Als installatiemonteur bij Presentation Partner draag jij de verantwoordelijkheid voor het opzetten van complete infrastructuur, inclusief bekabeling en randapparatuur, voor audiovisuele en videoconferentieapparatuur. Jouw werk is zichtbaar en daarom streven we naar perfecte montage en een nauwkeurige afwerking tot in de kleinste details.

Wat zijn de gewenste eigenschappen?

 • Een afgeronde technische opleiding op LBO/MBO-niveau, en bewezen ervaring met installatiewerkzaamheden als monteur of installateur.
 • Inzicht in bouwkundige aspecten om optimale oplossingen te realiseren.
 • Een gedreven harde werker met een positieve houding en een teamgerichte instelling.
 • Flexibiliteit en vastberadenheid om ook bij naderende deadlines of last-minute klussen stevig door te werken.
 • Een scherp oog voor detail en een sterke focus op het leveren van het meest hoogwaardige eindproduct aan de klant.
 • In bezit van rijbewijs B. Bij voorkeur in het bezit van een VCA-certificering, of bereidheid om deze te behalen.

Wat hebben wij te bieden?

Bij Presentation Partner maak je deel uit van een hecht team waarbij je veel op locatie werkt en de mogelijkheid krijgt om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen. We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een pensioenregeling en onkostenvergoeding. Je kunt rekenen op een grondig inwerkprogramma, waarbij je begeleid en getraind wordt door ervaren collega’s op jouw niveau.

En door…

Als Installatiemonteur leer je elke dag bij en wil je jezelf blijven ontwikkelen. Bespreek met jouw leidinggevende wat jij graag zou willen leren, dan werken we daar samen naar toe. Ben jij klaar voor een volgende stap? Dan stippel jij jouw loopbaan bij Presentation Partner uit, want er zijn genoeg mogelijkheden.

Nog even over het team…

Wanneer je komt werken bij Presentation Partner in Zoetermeer, dan kom je in een heel hecht jong team terecht. Fun staat hoog op de agenda en je kunt rekenen op meer dan alleen een fijne werksfeer. En: gezellige borrels, bitterballen en feestjes. In de eigen Presentation Partner Brasserie omgeving of op vette locaties. Werken bij Presentation Partner gaat dus verder dan alleen een baan. De sfeer zit er lekker in en de meesten van ons kunnen dat wel waarderen.

Solliciteer nu en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Installatiemonteur!

Over Presentation Partner

Presentation Partner is al meer dan 35 jaar een zekerheid in de wereld van innovatieve audiovisuele oplossingen. AV-oplossingen die de productiviteit niet schaden maar verhogen. Onze expertise reikt verder dan Video vergaderen, Hybride Technologie en Werkplek/Ruimte reserveringssystemen.

pand presentation partner

Bij ons maakt het niet uit of je jong en gedreven bent of wat ouder en ervaren. Wij hechten waarde aan jouw positieve instelling en bieden jou graag de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons team.

Jouw nieuwe job:

Dienstverband

 • 40 uur p/w. – onbepaalde tijd
 • ZZP ook mogelijk

Salaris

€2.400,00 – €3.400,00 p.m.

Werklocatie & Rooster

Fysiek op locatie bij klant

Secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Bedrijfsfeesten
 • Kerstpakket
 • Pensioen
 • Telefoonplan

Aanvullende vergoedingen

 • Bonusregeling
 • Vakantiegeld
 • Uitbetaling overuren

Talen

 • Nederlands (gewenst)
 • Engels (gewenst)

Ervaring of kennis van AV techniek is een pre, maar geen vereiste. Alle dingen die je niet weet leggen wij graag aan je uit!

Wij bieden o.a. een informele maar gedreven werksfeer, een mooi salaris, en mogelijkheden om mee te groeien met onze organisatie.

Nieuwsgierig geworden?

Stuur dan jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie naar Hanno van Helden:

E-mail: hanno@presentationpartner.nl
Telefoon: +316 44 20 60 50

p.s: Recruiters, bemiddelaars, agencies en overige actief in het HR werkveld. Wij werven momenteel alleen direct. Bedankt voor jullie begrip.

Meer informatie of een afspraak maken?

Hanno van helden

Hanno van Helden – Operationeel Manager

Onze andere vacature(s)

Deel deze pagina, kies je platform

2023-08-30T10:35:03+01:00
Ga naar de bovenkant