Presentation Partner scoort hoge cijfers bij klanttevredenheidsonderzoek

Het tevredenheidsonderzoek dat we onlangs hebben uitgevoerd, heeft zeer positieve resultaten opgeleverd. We zijn blij om te zien dat de overgrote meerderheid van onze klanten zeer tevreden is met onze producten en diensten.

Uit het onderzoek blijkt dat onze klanten onze producten van hoge kwaliteit vinden en onze dienstverlening als efficiënt en professioneel ervaren. De meeste respondenten gaven aan dat ze zeer tevreden waren met de snelheid van onze levering en de vriendelijkheid van onze klantenservice.

“Ik heb fijn met jullie kunnen overleggen en sparren over de ideeën, het meedenken en adviseren vanuit Presentation Partner heb ik als behulpzaam ervaren”

We zijn ook blij om te zien dat onze inspanningen om onze producten en diensten te verbeteren, positief worden opgemerkt door onze klanten. Veel van de respondenten merkten op dat ze ons bedrijf zouden aanbevelen aan anderen.

We zijn dankbaar voor de waardevolle feedback die we hebben ontvangen van onze klanten en we zullen deze gebruiken om onze producten en diensten verder te verbeteren.

Onze rapportcijfers 🙂

Ons onderzoek bestond uit drie hoofdvragen nl;

Vraag 1: Hoe beoordeel je het traject van offerteaanvraag tot het plaatsen van de opdracht? Ben je goed en adequaat geadviseerd door onze medewerkers.
Beoordeling: 8,2

Vraag 2: Hoe beoordeel je de kwaliteit en het afwerkingsniveau van onze installaties?
Beoordeling: 8,7

Vraag 3: Hoe beoordeel je de afhandeling van een storing of defect door onze servicedesk?
Beoordeling: 8,1

Onze toewijding aan klanttevredenheid zal blijven voortduren en we zullen er alles aan doen om onze klanten te blijven bedienen op een manier die hun verwachtingen overtreft.

Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Meer informatie

Meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met:

Hanno van helden

Hanno van Helden

Operationeel Manager

Recente nieuwsberichten

Deel deze pagina, kies je platform