ViewSonic

Presentation Partner en ViewSonic starten strategische samenwerking

Presentation Partner en het Amerikaanse ViewSonic zijn tijdens Integrated Systems Europe (ISE) te Barcelona een strategische samenwerking overeengekomen.

De samenwerking van bovengenoemde bedrijven zal onder andere bestaan uit het leveren, installeren en implementeren van innovatieve visuele oplossingen voor elk type werkplek en leeromgeving – van individueel thuiswerk tot bedrijfswerkplekken, van face-to-face onderwijs tot hybride leren.

ViewSonic IFP105S: 5K 105 inch ViewBoard binnenkort te zien in ons Workplace Experience Center in Zoetermeer.

Dit interactieve 5K display met een beelddiagonaal van maar liefs 105 inch en een ultra wide beeldverhouding van 21:9 is de ideale display voor multi-touch toepassingen omdat meerdere gebruikers dit scherm tegelijk kunnen gebruiken.

Daarnaast is dit scherm mede door de 21:9 beeldverhouding uitermate geschikt voor de nieuwe feature van Microsoft Teams; Front Row. Met Front Row verandert de lay-out van de Teams-meeting. De deelnemers zijn namelijk op een rij te zien aan de onderkant van het scherm. Omdat ze daarmee op ooghoogte zitten in de vergaderruimte, voelt de virtuele vergadering veel natuurlijker aan.

Meer informatie

Meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met:

Hanno van helden

Hanno van Helden

Operationeel Manager

Recente nieuwsberichten

Deel deze pagina, kies je platform