Teams Rooms front row

Optimaliseer uw Teams Rooms Front Row ervaring en ontdek de toekomst van hybride video vergaderen.

Het risico bij hybride vergaderen is dat de deelnemers thuis of extern zich meer toeschouwer voelen dan onderdeel van de vergadering. Je herkent het misschien wel: wanneer kun je inspringen om wat te zeggen en word je gezien door de collega’s in de vergaderruimte?

Met Front Row verandert de lay-out van de Teams-meeting en verdwijnt dat gevoel. De deelnemers zijn op een rij te zien aan de onderkant van het scherm. Omdat ze daarmee op ooghoogte zitten in de vergaderruimte, voelt het veel natuurlijker om tegen ze te praten.

Daarnaast zijn er in de lay-out nog andere aanpassingen gedaan om de kwaliteit van hybride vergaderingen te verbeteren. Boven de Front Row staat de presentatie in het midden en aan beide kanten kunnen naar wens bijvoorbeeld de agenda, de chat of de takenlijst getoond worden. In één oogopslag zie je dus alle componenten van de meeting die belangrijk zijn. Ook dat draagt bij aan het gevoel van volwaardig deelnemer zijn.

Ultieme eindgebruikerservaring met Ultra-wide displays

Front Row is beschikbaar voor alle Teams Rooms op Windows en voor alle schermformaten. Echter is deze feature geoptimaliseerd voor displays met een Ultra-wide (21:9) aspectratio.

Door gebruik te maken van een 21:9 display komt de kracht van de Front Row lay-out nog beter tot zijn recht en zorgt het voor een betere eindgebruikerservaring in vergader- en samenwerkingsomgevingen.

De schermverhouding 21:9 met een resolutie van 2560×1080 is de perfecte verhouding voor zogenaamde “panoramazalen”, de toekomst van video vergaderruimten, waar de vergaderervaring en samenwerking in het formaat inclusiever is.

microsoft teams rooms front-row

Wij praten u graag bij over deze nieuwe Microsoft Teams Rooms functie in combinatie met Ultra-wide displays. De nieuwe standaard in video vergaderruimten.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met:

Hanno van helden

Hanno van Helden

Solutions Architect

Recente nieuwsberichten

Deel deze pagina, kies je platform