Woensdag 4 oktober 2023
Signaalrood 63
2718 SG Zoetermeer
Tijd: Vrije inloop vanaf 14:00. Netwerkborrel vanaf 16:00 uur

Wij willen je graag uitnodigen voor het exclusieve netwerk event van Presentation Partner, waarbij we ons vernieuwde en gerestylde pand vol trots aan je willen presenteren. Dit evenement is een unieke kans om niet alleen ons vernieuwde pand te bewonderen, maar ook om kennis te maken met de allernieuwste innovaties op het gebied van hybride werken.

Tijdens dit evenement krijg je de gelegenheid om onze state-of-the-art faciliteiten te verkennen en te ontdekken hoe wij de toekomst van werken vormgeven. We hebben ons pand volledig opnieuw ingericht om aan te sluiten bij de behoeften van moderne werknemers en organisaties die streven naar een flexibele en effectieve werkomgeving.

Wat kan je woensdag 4 oktober allemaal verwachten?
••

Innovaties voor Hybride Werken: Ontdek de nieuwste technologieën en strategieën die het hybride werken mogelijk maken. Van geavanceerde videovergaderingen tot naadloze ruimte- en werkplekreserveringen, we hebben alles in huis om hybride werken efficiënter te maken dan ooit tevoren.

Microsoft Signature Room: Stap binnen in onze Microsoft Signature Room en ervaar de grenzeloze mogelijkheden van high-end videoconferenties en digitaal samenwerken. In onze Signature Room tonen wij de nieuwste technologie zoals de Front Row layout en ruimtelijke audio waardoor het lijkt alsof je in dezelfde ruimte zit als jouw collega’s die digitaal aan de vergadering deelnemen. Dichter bij een fysieke vergadering komt het niet!

Rondleiding door het Vernieuwde Pand: Laat je inspireren door onze vernieuwde werkruimtes die zijn ontworpen met het oog op flexibiliteit, comfort en samenwerking. Krijg inzicht in hoe onze omgeving bijdraagt aan een betere werkcultuur en verbeterde resultaten.

Ontmoeten en netwerken: Dit evenement biedt ook een uitstekende gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken met gelijkgestemde klanten en leveranciers van Presentation Partner. Verrijk je kennis, deel inzichten en bouw waardevolle connecties op die je professionele traject kunnen stimuleren.

Wij kijken uit naar jouw bezoek
••

Graag vernemen we of je aanwezig kunt zijn op dit bijzondere evenement. Bevestig je aanwezigheid door je in te schrijven via onderstaande aanmeldknop.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons netwerk event en samen de toekomst van hybride werken te verkennen.

Ja, ik kom graag de vernieuwde innovaties op het gebied van hybride werken ontdekken
••

Schrijf je nu gratis in

    Ik neem de volgende personen mee naar het event. (indien van toepassing)

    * verplichte velden

    Deel deze pagina, kies je platform