Jabra Video vergaderoplossingen
••

Jabra PanaCast werkt met alle toonaangevende video- en audio vergaderoplossingen en is gecertificeerd voor gebruik met Microsoft Teams en Zoom. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw team verbinding kan maken, ongeacht de apparatuur die ze gebruiken.

Als je beschikt over de juiste apparatuur, kun je van elke ruimte een vergaderruimte maken. Met Jabra PanaCast hoef je geen vergadering te missen, waar je ook werkt.

Jabra PanaCast 180 graden camera

180 graden overzicht

Krijg het complete plaatje. In tegenstelling tot traditionele video conferencing-camera’s bieden alle Jabra PanaCast oplossingen een volledig gezichtsveld van 180°.

Jabra PanaCast picture in picture modus

Dubbele stream

Sleep mensen mee in je presentaties met de unieke Picture-in-Picture modus. Deel een close-up als je belangrijkste beeld en presenteer op een kleiner venster.

Jabra PanaCast Intelligente zoom

Intelligente Zoom

Iedereen wordt automatisch bij het gesprek betrokken. Intelligente Zoom zoomt in wanneer mensen aanwezig zijn, zodat de ruimte op het scherm optimaal wordt benut.

Panoramische 4K-videotechnologie
••

180Demo_SDC

Traditionele videoconferentiecamera’s geven zelden het volledige beeld. Jabra PanaCast bestrijkt het volledige 180° gezichtsveld.

jabra videoconference

Whiteboard sharing

De nieuwe, intuïtieve functie Whiteboard Sharing maakt gebruik van de unieke  180° gezichtsveld technologie om content van maximaal drie whiteboards digitaal te delen. Je schakelt eenvoudig tussen de drie whiteboards via een simpele, aanpasbare configuratie in de Jabra Vision-app. Dit maakt PanaCast tot de meest flexibele camera in de markt om content te delen. Deze baanbrekende software gebruikt geavanceerde algoritmes om de content op jouw whiteboard in realtime vast te leggen, vanuit elk punt in de kamer. De content is duidelijk zichtbaar voor iedere deelnemer aan de vergadering.

Jabra zet jouw whiteboard online.

Onze Jabra video vergader oplossingen
••

Ik vertel je graag welke Jabra oplossing het best past bij jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

  Harm - Presentation Partner Professional
  Harmen - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform