Accountmanager Presentation Partner

Even voorstellen. Onze nieuwe Accountmanager: Caique Paixao.

Mijn naam is Caique maar u kunt mij Cai noemen. Ik kom oorspronkelijk uit Brazilië, maar dat was waarschijnlijk wel te raden door het lezen van mijn naam.

Voordat ik aan de slag ging bij Presentation Partner, heb ik scheikunde gestudeerd aan het Techniek College Rotterdam. Sinds begin december werk ik als Accountmanager bij Presentation Partner. In deze functie kan ik mijn passie voor techniek goed gebruiken om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren over alle audiovisuele communicatieoplossingen welke Presentation Partner te bieden heeft, zoals bijvoorbeeld oplossingen voor hybride werken.

Momenteel volg ik nog meerdere trainingen, hier op kantoor in Zoetermeer, maar ook verschillende producttrainingen bij onze leveranciers. Vanaf januari sta ik voor u klaar om u zo goed mogelijk te informeren en adviseren en zorgen wij samen voor een oplossing die perfect past bij uw situatie.

Tot snel!

Cai

Recente nieuwsberichten

Deel deze pagina, kies je platform