Menu

Over ons

Presentation Partner

Presentation Partner, uw antwoord op iedere audiovisuele vraag en behoefte

Presentation Partner is al bijna 30 jaar een zekerheid in de wereld van innovatieve audiovisuele oplossingen. AV oplossingen die de productiviteit niet schaden maar verhogen. Onze expertise reikt verder dan Digital Signage / Narrowcasting, in- en outdoor LED displays, 2D of 3D wayfinding en ruimte reserveringssystemen. Wij leveren turn-key oplossingen volledig gericht op het nieuwe werken. Hierdoor wordt het steeds gemakkelijker om altijd en overal samen te werken en content te delen met welk apparaat dan ook.

Kortom, Presentation Partner is een full-service bedrijf dat adviseert, realiseert, installeert en onderhoud pleegt in ruimtes waarin audiovisuele & ICT totaaloplossingen een centrale plaats innemen.

Wij streven naar een 100% klanttevredenheid 

Bij Presentation Partner heeft u als klant één vast contact persoon voor verkoop en support. Wij ontzien u graag van onnodige stress die veroorzaakt wordt door inferieure audiovisuele apparatuur. Hierbij is persoonlijk contact voor vragen en oplossingen van onmisbare waarde.

Onze klanten bevinden zich in zowel het bedrijfsleven, de overheid, gezondheidszorg, onderwijs en kerkelijke instellingen.

Kies voor zekerheid van kwaliteit en expertise. Kies voor uw Presentation Partner.