Vacature Commercieel medewerker

Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Ben jij op zoek naar een dynamische en interessante baan waar je dagelijks bezig bent met de nieuwste audiovisuele techniek? Kijk dan snel verder naar onderstaande vacature!

Presentation Partner is al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van innovatieve audiovisuele oplossingen. Denk hier bijvoorbeeld aan het inrichten van vergaderruimtes, collegezalen en auditoria met de nieuwste technieken op gebied van beeld, geluid en videovergaderen.

Presentation Partner staat bekend als een compacte en flexibele organisatie met korte lijnen. Dit is precies de reden waarom wij zo gewaardeerd worden door onze klanten.

Om deze klanten even snel en goed te blijven helpen als dat ze van ons gewend zijn, zijn we opzoek naar versterking voor ons verkoopteam in de functie van commercieel medewerker binnendienst.

Jouw taken omvatten o.a.:

  • Het adviseren van onze klanten via telefoon, website of e-mail
  • Het uitwerken van offertes op basis van klantwensen
  • Het invoeren en controleren van verkooporders
  • De overdracht van verkooporders naar de projectmanager en afdeling Inkoop
  • Het onderhouden van contact met nieuwe en bestaande klanten
  • Het ondersteunen van de accountmanagers bij hun taken

Bij ons maakt het niet uit of je jong en gedreven bent of wat ouder en ervaren. Wij hechten waarde aan jouw positieve instelling en bieden jou graag de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons team.

Het beheersen van MS-Office, uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal zijn belangrijke vereisten voor deze functie. Ervaring of kennis van techniek is een pre, maar geen vereiste. Alle dingen die je niet weet leggen wij graag aan je uit!

Wij bieden een informele maar gedreven werksfeer, een salaris naar expertise en ervaring, en mogelijkheden om mee te groeien met onze organisatie.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan snel contact met Hanno van Helden voor een kennismaking!

E-mail: hanno@presentationpartner.nl
Telefoon: +316 44 20 60 50

p.s: Recruiters, bemiddelaars, agencies en overige actief in het HR werkveld. Wij werven momenteel alleen direct. Bedankt voor jullie begrip.

Meer informatie of een afspraak maken?

Hanno van helden

Hanno van Helden – Operationeel Manager

Deel deze pagina, kies je platform