Menu

Zaalreservering

Vereenvoudig uw zaalreservering en verhoog productiviteit

In veel kantoren is het lastig om een goede vergaderruimte te vinden. Vaak zijn ze bezet of worden ze dubbel geboekt. Om deze frustratie te voorkomen kunt u gebruik maken van ruimtereservering oplossingen van Presentation Partner. Afhankelijk van uw wensen adviseren wij u over het te gebruiken zaalreserveringssysteem.

Toepassingen van ruimtereservering met Presentation Partner

Het uiteindelijke doel is het inzichtelijk en overzichtelijk maken van beschikbaarheid van vergaderzalen en de aanwezige apparatuur. Dit kan door middel van touch displays zodat werknemers gemakkelijk een reservering kunnen invoeren of defecten aangeven.

Het is ook mogelijk deze informatie beschikbaar te stellen via een app op de smartphone van uw medewerkers. Hiermee wordt het mogelijk een QR code of NFC chip bij de vergaderzaal te scannen om zo de beschikbaarheid en extra informatie te zien.

Wanneer een medewerker een zaal wil gebruiken die reeds geboekt is kan hij of zij automatisch advies krijgen over de dichtstbijzijnde vergaderzaal met vergelijkbare functionaliteit. Zo voorkomt u dat uw collega’s een tijd aan het zoeken zijn naar vergaderruimte. Verder krijgt deze ook de mogelijkheid een andere tijd te kiezen.

Zaalreservering

Breng zalen/ruimte gebruik in kaart

Een ander belangrijk voordeel van vergaderzalen is het gebruik van rapportages. Hierin kunt u zien hoe vaak de ruimtes worden gebruikt en ook bijvoorbeeld hoeveel “no shows” er zijn. Op basis van deze informatie kunt u een weloverwogen keus maken voor de uitbreiding of inkrimping van het aantal vergaderzalen, wat het effectief gebruik van u kantoorruimte ten goede komt.

Raak geen tijd meer kwijt aan een ingewikkelde planning. Neem contact op!