Menu

Oriëntatie

Inventarisatie van wensen en doelstellingen

Een project begint met het inventariseren van uw wensen en doelstellingen. Op basis hiervan ontwerpen onze adviseurs een oplossing die het beste past bij uw situatie én budget.

Bestek en programma van eisen

U wilt een duidelijk overzicht van de mogelijkheden op gebied van ict, audio en video binnen uw organisatie. Als system integrator is Presentation Partner in staat om uw wensen en eisen om te zetten in een bestek of programma van eisen (PvE). Hierdoor kunt u voor uzelf de beste en juiste beslissing maken. Presentation Partner kan ook u PvE schrijven voor een aanbesteding.

Meten is weten

Voordat onze monteurs de apparatuur implementeren binnen uw organisatie is het raadzaam om de ruimte te testen op de haalbaarheid van uw wensen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een demonstratieopstelling, maar ook door gerichte licht- en akoestiekmetingen. Dit voorkomt onnodige kosten achteraf, beperkt uw risico’s qua investering en versterkt uw ROI. Voorbeelden van processen die wij uit kunnen voeren tijdens de oriëntatie fase.

  • In acht name van persoonlijke wensen;
  • Leiden van een brainstormsessie voor alle betrokken partijen en gebruikers;
  • Opzetten van visiedocumenten;
  • Akoestiekmeting, lichtmeting en het testen van de netwerkcapaciteit in uw ruimte;
  • Bepaling van de perfect afmeting van uw beeldscherm(en) (afhangend van ruimte en kijkafstand).

Uiteraard kunnen ook bestaande audiovisuele installaties onder de loep genomen worden. Hierbij kunnen eventuele knelpunten binnen uw huidige systeem worden blootgelegd en opgelost.

Benieuwd naar onze oplossingen? Bekijk dan onze referenties. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.