Menu

Implementatie

De door u gekozen oplossing kan door Presentation Partner perfect binnen uw organisatie worden geïmplementeerd. Onze projectleiders en VCA-gecertificeerde monteurs beschikken over een ruime ervaring. Presentation Partner is als één van de weinige bedrijven in de branche VCA** gecertificeerd.

Perfecte afwerking

Bij de installatie van uw systeem staat een perfecte afwerking centraal. Daarom wordt er zo veel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande kabelwegen, goten, buizen en verlaagde plafonds. Mochten dezen niet aanwezig zijn dan zorgen wij voor een passende oplossing die de uitstraling ten goede komt.

Presentation Partner kan desgewenst een maatwerkoplossing aanbieden en uw apparatuur inbouwen in bestaande en/of nieuwe meubels. Bij de afwerking houden we rekening met uw huisstijl en de architectuur van uw pand. Wij hebben ook onze eigen lijn vergadermeubilair met AV integratie gericht op het nieuwe werken waarbij de integratie van AV en meubilair centraal staat.

Bediening

Bediengsystemen worden door ons zo geprogrammeerd dat u na oplevering direct aan de slag kunt. Of het nu gaat om een eenvoudig knoppen bedienpaneel of om een uitgebreid geprogrammeerd systeem: ons uitgangspunt is dat iedereen het systeem eenvoudig kan bedienen.

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.