Menu

Wachtrijmanagement

Wachten is nooit leuk en al helemaal niet als het hier om een van uw belangrijkste klanten gaat. Presentation Partner zorgt ervoor dat de ergernissen van het wachten worden verzacht met een soepel werkende wachtrijmanagement.

Structureer en verzacht de wachttijd ervaring van uw klant

Om te voorkomen dat uw klanten staan te dringen bij de balie wordt vaak gebruik gemaakt van wachtrijmanagement. Deze oplossingen worden door veel verschillende partijen aangeboden en zijn vaak standalone inzetbaar. Presentation Partner biedt u de mogelijkheid om uw eigen systeem in te zetten en deze te combineren met narrowcasting, zodat u uw klanten kunt informeren over wat u belangrijk vindt. Door de service en het uiteindelijke eindproduct maakt ons uniek, maar houdt niet op bij het plaatsen van de module. Onderhoud en snelle reparatieservice hoort hier in onze ogen ook bij zodat u verzekerd bent van een werken wachtrijmanagement.

Wachtrijmanagement

Daarnaast geeft dit systeem u de mogelijkheid om dit te gebruiken als wachtverzachter, doordat u deze oplossing ook kunt inzetten voor het weergeven van nieuws, sport, weer, verkeer en dergelijke. Verder is het ook mogelijk bewegend beeld te vertonen zoals korte filmpjes. Door deze filmpje dient uw wachtrijmanagement ook direct als eerste communicatie met de bezoeker. Daarnaast kunnen deze filmpje natuurlijk ook voor het nodige vermaak zorgen voor bijvoorbeeld kinderen.

Persoonlijk wachtrijmanagment voor u!

Presentation Partner gaat met u in gesprek en zorgt er zo voor dat u het beste product in handen krijgt. Zo kan de module voor het wachtrijmanagement volledig naar uw huisstijl gebouwd worden of op een vaste plek worden geïnstalleerd in al bestaande meubels of een wand. Verder hebben wij transparantie en goede afwerking hoog in het vaandel staan zodat zowel u als wij weten waar wat er speelt tijdens eventuele installatie en geen verassingen achteraf.

Kies Presentation Partner voor een beter klantbeleving met wachtrijmanagment.