Menu

Waarom een soundbar de ideale toevoeging voor uw touchscreen is

U speelt tijdens een vergadering een video af op uw touchscreen. Beeld en geluid werken goed met elkaar samen, maar voor uw collega’s achterin de vergaderruimte is het geluid te zacht om de video te kunnen volgen. Zij raken zelfs afgeleid omdat het geluid van de 15 Watt speakers van het touchscreen hen niet bereikt. Een makkelijke manier om dit te verbeteren is het toevoegen van een soundbar aan uw touchscreen.

Een soundbar is een langwerpige luidspreker die horizontaal onder of boven een touchscreen of display gemonteerd wordt. Het formaat van een soundbar is ideaal voor kleine vergaderruimtes: elke deelnemer kan de presentatie goed volgen zonder dat het geluid te hard is. Presentation Partner werkt met soundbars van A-merken die hoogstaand geluid leveren bij uw touchscreen of display. We zetten er 3 voor u op een rij.

AMX Acendo Vibe 5100

De Acendo Vibe 5100 soundbar van AMX is een geavanceerde soundbar die met ingebouwde HD camera en microfoon perfect geschikt is voor videoconferencing.

Doordat de speakers, camera en microfoon in één device zijn geïntegreerd is de kans op het ontstaan van echo tijdens een videoconference minimaal. De JBL-speakers en microfoon zijn van hoogwaardige kwaliteit. De Full HD camera heeft een brede kijkhoek van 110 graden waardoor alle deelnemers aan de conference goed in beeld zijn. Daarnaast kan de camera ook 175 graden naar links of naar rechts gedraaid worden.

De AMX Acendo Vibe is stijlvol uitgevoerd in de kleuren zwart, donkerblauw en lichtgrijs.

Audac IMEO1 Soundbar

De Audac IMEO1 soundbar met een totaalvermogen van 60 Watt heeft een uniek, draaibaar ontwerp waardoor de plaatsing van de speakers altijd optimaal is. Bij gebruik onder een touchscreen installeert u de Audac op de normale manier, maar bij gebruik boven een touchscreen installeert u de soundbar als het ware ‘ondersteboven’, zodat het geluid naar beneden gericht staat. U combineert de soundbar eenvoudig met diverse andere audio- en videoapparatuur via de Bluetooth optie, line input, HDMI (ARC) input en SPDIF aansluitmogelijkheid. Dat maakt deze soundbar een uitstekende keuze voor toepassingen in vergaderzalen, trainingslocaties of klaslokalen.

De Audac IMEO1 is verkrijgbaar in wit en zwart.

Neets SB1 Soundbar

De Neets SB1 soundbar is simpel en geavanceerd tegelijk. U heeft de keuze om de soundbar via een kabel aan te sluiten op uw display, of te integreren in een Neets Control System. Ook met de besturingssystemen van Extron, Crestron of AMX kan deze soundbar overweg. Daarnaast is het een soundbar met een hoge geluidskwaliteit. Ruis of een krakerig geluid tijdens een videoconferentie is voortaan verleden tijd door de geïntegreerde DSP-functionaliteit, waarmee audio automatisch geoptimaliseerd wordt.

De Neets SB1 is stijlvol ontworpen en uitgevoerd in de kleur zwart.

Op zoek naar de ideale soundbar bij uw touchscreen?

Wilt u graag uw collega’s bij de les houden tijdens uw presentatie? Bent u nieuwsgierig geworden naar het geluid van deze soundbars in het echt? Bij Presentation Partner bent u aan het juiste adres voor de nieuwste audioproducten, vrijblijvend & deskundig advies en een goede bak koffie. Bezoek onze showroom en laat u onderdompelen in de wereld van beeld, geluid en ICT. Wij adviseren u graag over de juiste geluidsoplossing bij uw touchscreen of display. Bel 079-361 9011, app naar 06 1313 6666 of mail naar info@presentationpartner.nl.