Menu

Videowall

Videowall: laat een professionele en vooruitstrevende indruk achter!

Een videowall is een combinatie van aan elkaar gekoppelde LCD- schermen die een groot beeld tonen. De beeldschermen zijn voorzien van zeer dunne randen waardoor het de illusie van een groot scherm wekt. Een videoplaat is een modulair bouwsysteem, daardoor zijn er geen beperkingen op het gebied van afmetingen en zijn alle gewenste afmetingen mogelijk. De videowalls van Presentation Partner zijn met professionele afwerking en de combinatie van afmeting, content en kwalitatieve LCD-schermen een videoplaat erg aantrekkelijk.

Toepassingen voor de Videowall

Met een videowall kunt u content en informatie overbrengen via narrowcasting. Dit houdt in dat de informatie en content via beeldschermen een specifiek publiek bediend. Een videowall maakt het makkelijk om direct informatie over te brengen aan uw publiek. Denk aan social media, presentaties en ook reclame boodschappen. Ook het live streamen van camera beelden is mogelijk en wordt veel gebruikt.

Via een videowall processor of narrowcasting player kunt u een videowall makkelijk sturen. Welke content wanneer wordt afgespeeld bepaald u!

De voordelen van een videowall van Presentation Partner

  • Officieel partner van A-merken: Samsung, Sharp, LG, NEC en Philips;
  • Door gebruik van LED-schermen zeer energie zuinig;
  • Professionele monteurs leveren af naar uw wens: perfectionistisch en snel;
  • Presentation Partner heeft een “no-nonsense” mentaliteit en werkt transparant.
Videowall

Montage en plaatsing mogelijkheden

Videowalls worden hoofdzakelijk binnen geplaatst. Maar voor een semi- outdoor plek is een videowall ook mogelijk. Om ervoor te zorgen dat de beelden op het scherm ook bij veel zonlicht zichtbaar zijn, hebben we verschillende oplossingen. Door bijvoorbeeld de brightness van de beeldschermen zeer hoog af te stellen is het probleem verholpen, Presentation Partner kan u hierin professioneel adviseren.

De mogelijkheden wat betreft montage zijn ook zeer breed. Montage van de videowall aan het plafond, de wand, de vloer of zelfs een mobiele videowall is mogelijk. Ook de videowall aan een wand of plafond kunnen beperkt mobiel gemaakt worden zodat de videowall gepositioneerd kan worden naar wens. Montage partners waarmee Presentation Partner samenwerkt zijn: Audipack, Vogels, Smart Metals en Chief.

Videowalls in de praktijk

Enkele plaatsen waar een videowall absoluut tot zijn recht komt en vaak toegepast wordt:

  • Stations en openbare ruimtes: voor het vermelden van nieuws, tijd, reisinformatie en reclame
  • Etalage: gebruik bewegende beelden om aandacht van voorbijgangers te trekken
  • Showroom: maak van het bezoek een beleving door inspirerende content
  • Control rooms: voor de optimale controle

Neem contact op met Presentation Partner en ontdek welke voordelen een videowall voor u heeft!