Menu

Video conference endpoint

Video conference endpoint: “veilig in eigen beheer”

De traditionele aanbieders van video conferentieoplossingen zoals Polycom, Cisco en LifeSize werken via een codec. Dit betekent dat u de verbinding in eigen hand heeft. Waar dit vroeger goed werkte zijn er steeds efficiëntere systemen op de markt gekomen qua investering, die de concurrentie aangaan met de gevestigde orde.

Door deze ontwikkelingen is het nu ook mogelijk om de systemen van Polycom e.d. te combineren met cloud toepassingen als Skype for Business. Zo heeft u toch het voordeel dat u de bandbreedte voor de verbindingen in eigen beheer houdt en kunt u voortborduren op bestaande infrastructuren en gekozen oplossingen.

Video conference endpoint

Toepassingen van endpoint video conference met Presentation Partner

U kunt deze oplossingen ook integreren in uw besturingssysteem, waardoor videocommunicatie met één druk op de knop mogelijk wordt. Hierdoor verhoogt u productiviteit en neemt u afscheid van eindeloos wachten tot er eindelijk een goedwerkende verbinding is gelegd.

Een video platform heeft ook nog andere voordelen, zoals de mogelijkheid om vergaderingen of trainingssessies op te nemen en online te distribueren.

Neem afstand van een ouderwetse manier van video conferencing en vraag onze accountmanagers naar de mogelijkheden. Vernieuwen is vaak mogelijk en scheelt u een hoge investering.

Neem contact op met Presentation Partner voor vrijblijvend advies!