Menu

Video conference

Met de videoconferentieoplossingen van Presentation Partner is digitaal vergaderen eenvoudiger dan ooit. In deze tijd maakt u met één druk op de knop verbinding met uw gesprekspartners op afstand. En dat levert u zowel geld- als tijdsbesparing op. Maar face-to-face overleggen gaat verder: tegenwoordig deelt u tijdens een videoconference ook snel en makkelijk documenten met uw collega’s, vanaf uw eigen device.

Van videoconferentie tot online samenwerken: Presentation Partner helpt u  graag verder. Wij zijn merkonafhankelijk leverancier van videoconferentie- en collaborationsystemen. Bij ons kunt u terecht voor producten van merken als Skype for business, Polycom, Cisco, Starleaf en Zoom. Wij voorzien u graag van advies over de beste keuze voor uw specifieke situatie. Daarnaast heeft u bij ons ook de zekerheid van vakkundige installatie & gedegen onderhoud.

Ook de efficiëntie van uw bedrijf verhogen? Neem vandaag nog contact met ons op via 079 361 9011 of mail naar info@presentationpartner.nl.