Menu

Vergaderruimte

“Een vergaderruimte die kosten bespaart en zelfs geld oplevert”

Een vergadering moet soepel verlopen, efficiëntie is belangrijk en hier moet de inrichting van beamer tot video conference apparatuur een hulpmiddel zijn.  Wellicht beschikt u nog niet over de gewenste audiovisuele middelen om storingsvrij een simpele presentatie te geven of (video) conference call te houden. Of u wilt gewoon indruk maken op de klant met een volledig geautomatiseerde ruimte waar u alles van de gordijnen tot de beeldschermen via een tablet kunt bedienen.

Vergaderruimte

Waarom een vergaderruimte van Presentation Partner?

  • Wij richten al meer dan 25 jaar vergaderruimtes in van MKB tot multinational;
  • Innovatieve producten die voor iedereen te bedienen en begrijpen zijn;
  • Altijd storingsvrij presenteren en vergaderen;
  • Het beste en snelste supportteam in de branche voor ad hoc probleem oplossingen.

‘Ons streven: Een vergadering kan stress opleveren, de ruimte en audiovisuele techniek mogen hier geen onderdeel van zijn.’

Vergaderruimte

Wat biedt een vergaderruimte van Presentation Partner?

Een vergaderruimte van Presentation Partner is gebruiksklaar voor elke soort vergadering. Door de perfectionistische afwerking biedt de ruimte een uitstraling die uw bedrijf verdient en imago versterkt. Een kleine greep van wat wij kunnen plaatsen in een vergaderruimte: high-end projectie, audiosystemen, microfoons, LCD-scherm, discussiesysteem, videowall, en dit alles centraal bedienbaar via een besturingssysteem.

Verder kunt u denken aan mogelijkheden als beveiligde verbindingen voor bijvoorbeeld (video) conference calls zodat vertrouwelijke informatie ook vertrouwelijk blijft.

Laat uw vergaderruimte geld opleveren!
Neem contact met Presentation Partner op.