Menu

Trainingsruimte

“Een trainingsruimte die zowel plezier al productiviteit verhoogt”

De hoge snelheid waarmee arbeidsbranches zich ontwikkelen blijft stijgen en trainingen zijn een onmisbaar facet geworden om aan de top te blijven. Een effectieve en efficiënte manier van informatieoverdracht is hierbij uitermate belangrijk. Met goede lichtregulatie en hoogwaardige beeld- en geluidskwaliteit is dit te bereiken. Presentation Partner is hierin de partij om u van dienst te zijn.

Waarom een trainingsruimte van Presentation Partner?

  • Reeds succesvol afgeronde projecten in binnen en buitenland;
  • Innovatieve producten die voor iedereen te bedienen en begrijpen zijn;
  • Zekerheid van kwaliteit en techniek, gegarandeerd storingsvrij trainingen verzorgen;
  • Het beste en snelste supportteam in de branche voor ad-hoc probleem oplossingen.

‘Een training helpt bij het ontwikkelen van uw werknemers, een training voor gebruik van onze apparatuur zou niet nodig hoeven zijn’

Trainingsruimte

Wat biedt een trainingsruimte van Presentation Partner?

Een trainingsruimte van Presentation Partner biedt u een gebruiksklaar product naar wens. Door de perfectionistische afwerking biedt de ruimte een uitstraling dat uw bedrijf verdient en imago versterkt. Enkele producten die wij zoal plaatsen in een trainingsruimte zijn: high-end projectie, Audiosystemen, LCD-scherm en video streaming om de training ook in andere ruimtes te volgen en op te nemen voor later gebruik.

Uiteraard kan dit allemaal centraal bediend worden en is het mogelijk interactief te werken door middel van cloud software. Dit interactieve werken via apparaten (smartphones, tablets) van mensen zelf wordt ‘Bring Your Own Device’ genoemd (BYOD).

Alleen nog maar productieve trainingen!
Neem contact op met Presentation Partner.