Menu

Training & opleiding

“Het optimale uit uw investering halen middels AV training”

Tegenwoordig is de meeste apparatuur die wij leveren op eigen intuïtie al zeer goed te bedienen. Desalniettemin zijn er nog altijd systemen op de markt die iets meer basiskennis van techniek en software vereisen. Denk hierbij aan geavanceerde digital signage waar het systeem de uiting op het beeldscherm automatisch kan aanpassen aan de bezoekers die op dat moment aanwezig zijn. Ook het zeer populaire narrrowcasting heeft baat bij een getraind persoon. Met een training of opleiding van Presentation Partner leert u hoe u het meeste uit uw product haalt en verhoogt daarmee de relevantie en waarde van uw investering.

Een opleiding van Presentation Partner leidt tot een hogere ROI

Op het moment dat u een training bij ons volgt leert u het onderste uit de kan te halen betreft uw audiovisuele oplossing. Het is de manier om uzelf boven het maaiveld te laten uitsteken door tijdens een pitch de presentatieapparatuur onder controle te hebben. Een soepel werkende audiovisuele toepassing is een teken van professionaliteit en kan u helpen in het binnenslepen van een zwevende klant. Kortom, met een training van Presentation Partner maakt u optimaal gebruik van uw audiovisuele investering en komt deze het beste tot zijn recht.

Training & opleiding

Wat levert een opleiding van Presentation Partner u concreet op?

  • Personeel met techniekvrees vertrouwd laten voelen in hun werkomgeving anno nu;
  • Haal 100% uit uw apparatuur, ongebruikte capaciteit is verspilling van de investering;
  • Zekerheid van kwaliteit; MKB, multinationals en non-profit organisaties gingen u al voor.

Hoe gaat een opleiding/training in zijn werk?

Nadat u een aanvraag heeft geplaatst kunt u er voor kiezen de training bij u op locatie te laten verzorgen of juist vooraf op ons trainingscentrum, om zo al voor de implementatie bekend te raken met het bestelde product.

Haal alles uit uw investering en neem vandaag nog contact met ons op!