Menu

Touchscreen Monitor kopen of huren? Presentation Partner helpt u met een persoonlijke touch!

Touchscreen monitors maken onderdeel uit van een zich snel ontwikkelende technologie, die een hoop voordelen kan bieden op de bedrijfsvloer. Tijdens presentaties live (aan)tekeningen maken die direct op het scherm zichtbaar zijn? Met een Touchscreen monitor kan het. Efficiënter samenwerken doordat u direct met de content aan de slag te kunt? Met een touchscreen monitor kan het. En dat is pas het begin! Enkele andere voordelen:

  • Eenvoudig te verbinden met een computer
  • Simpel te bedienen
  • Effectiever vergaderen door meer (visuele) duidelijkheid
  • Niet vast zitten aan een vast format, maar interactief kunnen werken

 

Touchscreen Monitor technologie

Voorheen werkte touchscreen monitor technologie met infrarood. De grote nadelen hiervan waren dat de gebruiker hard en precies moest drukken, voor een goede communicatie met het touchdisplay. Wanneer het scherm dan ook nog eens vet en vies was, was het helemaal niet te doen. Capacitieve schermen maken gebruik van de aanraking met de huid. Dit zorgt voor veel exacter, preciezer, en eenvoudiger werken. Hierdoor kunnen soft- en hardware ontwikkelaars betere en geavanceerdere applicaties ontwikkelen, wat weer bijdraagt aan meer efficiëntie op het werk. Bij Presentation Partner werken wij vooral met capacitieve schermen. Wij bieden topkwaliteit aan van A-merken, in verschillende formaten en met verschillende toepassingen.

 

Touchscreen Monitor bij Presentation Partner

Presentation partner is meer dan een productleverancier. Met onze service houden wij al 25 jaar onze klanten tevreden en laten wij zien dat we meer te bieden hebben dan enkel een product. Onze service:

  • Hulp bij de installatie van een beamerscherm
  • A-merken, zodat u verzekerd bent van kwaliteit
  • Behulpzaam supportteam
  • Trainingen en opleidingen voor een betere omgang met hard- en software.

En dan hebben we het nog niet eens over de snelle installatie en levering gehad!

 

Touchscreen Monitor kopen of huren? Alles kan!

Flexibiliteit en transparantie staan hoog in het vaandel bij Presentation Partner, en wij denken dus graag met u mee. Eenmalig een Touchscreen Monitor nodig voor een evenement, of toch gewoon een vaste plek ervoor maken in de vergaderzaal? Bij Presentation Partner is op het gebied van Touchscreen Monitors alles mogelijk. Wij hebben een ruim aanbod aan Touchscreen Monitoren van verschillende A-merken, en bieden ze aan in allerlei soorten en maten. Allen beschikbaar voor zowel koop als huur. Wilt u meer weten, of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze Touchscreen Monitor? Bel 079-361 9011 of mail ons en wij helpen u graag verder. Of bekijk hier ons volledige assortiment.