Menu

Touchscreen installatie

Interactief presenteren en samenwerken met een touchscreen installatie

Een touchscreen verhoogt het gebruiksgemak en helpt u efficiënter en effectiever te werken. Dankzij de touch-functionaliteit van het scherm kan de presentatie geheel op het scherm met de vinger worden bediend. De interactieve presentatiesoftware welke op de PC wordt geïnstalleerd, maakt het mogelijk om over presentaties heen te schrijven, deze aantekeningen op te slaan en te delen met medegebruikers. Ook een digitale whiteboard sessie is snel opgestart.

Tegenwoordig plaatst Presentation Partner steeds vaker all-in-one touchscreen oplossingen. Deze systemen maken losse randapparatuur overbodig en geven de mogelijkheid tot vergaderen op afstand (video conference). De nieuwste trend, samenwerken op afstand is hiermee ook mogelijk. Door middel van een netwerk verbinding koppelt u meerdere touchscreens aan elkaar. Elke afstand wordt hiermee overbrugd en u ervaart het presenteren als op één locatie.

Touchscreen

Touchscreen & narrowcasting: een communicatie medium vol interactie

Een andere touchscreen toepassing is interactieve narrowcasting: een touchscreen dat wordt geplaatst in een publieke omgeving zoals een entree, lobby of showroom, en wordt voorzien van een interactieve presentatie. Middels een narrowcasting systeem plaatst u op afstand informatie, zodat u gemakkelijk publiek kunt  informeren, social media feeds kunt laten zien en deze interactief maakt. Ook het ‘selfiescreen’ is een uniek communicatiemedium en helemaal van deze tijd.

Montage en plaatsing mogelijkheden

De mogelijkheden voor installatie van een touchscreen bij u op locatie zijn grenzeloos. Veel toegepast zijn mobiele touchscreen trolleys en elektrisch in hoogte verstelbare systemen. Voor publieke omgevingen is een touchscreen kiosk een prachtige manier van interactief communiceren. Presentation Partner voorziet in maatwerk behuizingen in eigen huisstijl zodat het touchscreen perfect integreert in uw ruimte. En met zogenoemde ‘high brightness touchscreens’ is het geen probleem deze in een zonovergoten ruimte te plaatsen.

Touchscreen kiosk

Enkele montage partners waar wij mee samenwerken zijn: Audipack, Vogels, Smart Metals, Chief en PK.

De voordelen van een touchscreen van Presentation Partner

  • Officieel partner van A-merken: Samsung, LG, Sharp, Focus, i3, CTOUCH, Vidi-Touch, Infocus;
  • Door gebruik van LED-schermen zeer energiezuinig;
  • Professionele monteurs leveren af naar uw wens, perfectionistisch en snel;
  • Presentation Partner heeft een “no-nonsens” mentaliteit en werkt transparant.

Waar kan ik touchscreens van Presentation Partner plaatsen?

Enkele plaatsen waar een touchscreen absoluut tot zijn recht komt, maar zeker niet beperkt tot:

  • Showroom: maak van het bezoek een beleving door inspirerende interactieve content.
  • Vergaderruimte: zonder tussenkomst van laptop o.i.d. presenteren
  • Wachtruimte: door interactieve content wachttijdsbeleving te verkorten.

Neem nu contact met ons op voor uw touchscreen oplossing.