Menu

Theater

“Een theater met perfecte belichting en uitmuntend geluid”

Een theater zou een lust voor het oog moeten zijn. Mensen verwachten steeds meer waar voor hun geld en wegen de beleving zeer zwaar mee in hun eindoordeel. Presentation Partner kan u helpen een succesvol theater neer te zetten. Licht en geluid zijn essentieel in een theater en vragen daarom ook om een specialistische aanpak, maar ook de aankleding en media-entertainment in de lobby of voyer mag niet ontbreken. Presentation Partner biedt u een gebruiksvriendelijk systeem passend bij uw behoeften.

Waarom een theater inrichten met Presentation Partner?

  • Al 25 jaar succesvol in het afleveren van audiovisuele toepassingen;
  • Akoestisch experts brengen geluid in kaart en geven zekerheid van de juiste oplossing;
  • Innovatieve producten die voor iedereen te bedienen en begrijpen zijn;
  • Gegarandeerd storingsvrij repeteren en uitvoeren van een stuk;
  • Het beste en snelste supportteam in de branche voor ad hoc probleem oplossingen.

‘Ons streven: Een theater waarin acteerwerk beter tot zijn recht komt, en zelfs de derde rang een eersterangs beleving geniet.’

Wat biedt een theater van Presentation Partner?

Een theater van Presentation Partner is gebruiksklaar en vergt geen moeite in aansluiting en opstarten. Door de perfectionistische afwerking biedt het de allure dat uw theater verdient. Een kleine greep van wat wij kunnen plaatsen in een theater: high-end projectie ook voor een eventuele bioscoopavond, audiosystemen, en uiteraard juiste professionele verlichting voor het podium en in de zaal.

Verder kunnen wij ook opnameapparatuur installeren met microfoons en camera’s en is het geen probleem om voor audiovisuele aankleding te zorgen in en rondom het gebouw zelf.

Neem nu contact met ons op voor een persoonlijke theateroplossing, of vraag direct een offerte aan.