Menu

TDM Digital Signage: Effectief in narrowcasting

Wat is TDM Digital Signage?

Met TDM Digital Signage software is het mogelijk om in een handomdraai content klaar te zetten voor een complete Digital Signage omgeving. Vanuit één beheersysteem kunt u centraal en decentraal content plaatsen op een enkel of zelfs een cluster van schermen. Het systeem is onder andere geschikt voor het tonen van RSS feeds zoals nieuws, weer, verkeer en social media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn. Ook de gebruikelijke media zoals afbeeldingen, videobestanden, Youtube en Vimeo zijn eenvoudig in te geven in de gebruiksvriendelijke content designer van TDM Digital Signage software.

Statistieken verzamelen met TDM Digital Signage

Ook het verzamelen van statistieken over uw boodschappen is tegenwoordig realiteit. Met de TDM Human- en emotiedetectie plugin kunt u, met TDM Digital Signageeen eenvoudige HD webcam, statistieken verzamelen over het geslacht, de leeftijdsgroep en het humeur van uw kijkers. De TDM Digital Signage software bevat ook een geïntegreerd monitoringssysteem die een mail of SMS kan sturen in het geval een player een storing vertoont of niet beschikbaar is.

Enkele kenmerken van TDM Digital Signage

TDM Digital Signage is onder andere uniek vanwege de volgende kenmerken:

  • Gehost in de Cloud. Hierdoor bent u in staat om vanaf iedere PC met internetverbinding in te loggen en content te wijzigen op afstand;
  • Zeer gebruiksvriendelijk;
  • Schermen aan- en uitschakelen op afstand (ook in te plannen);
  • Standaard templates beschikbaar voor iedere sector, maar ook templates op maat;
  • Koppelingen beschikbaar met databronnen zoals Exchange, CRM pakketten, ruimtereservering systemen, etc;
  • Schermen aan- en uitschakelen op afstand (ook in te plannen);
  • Een snelle helpdesk die graag voor u klaar staat;
  • Alles tegen een zeer scherp tarief.

Presentation Partner biedt u een volledig pakket van hardware, software, service en onderhoud. In samenwerking met grafisch vormgevers wordt u narrowcasting omgeving helemaal naar wens ingericht. Wilt u een proeflicentie of meer informatie? Neem dan contact op!