Menu

Streaming

Streaming: razendsnel beelden versturen of opslaan in the cloud

Het internet is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en wordt alsmaar sneller. Dit heeft positieve gevolgen voor het streamen van allerlei content en vooral bewegend beeld. Door degelijk internet is het mogelijk geworden beelden van hoge kwaliteit live te kunnen vertonen op andere locaties.

Een andere toepassing van streamen is het direct opslaan van deze beelden in de cloud. Doordat de beelden direct gestreamd worden en elders opgeslagen hoeft u niet meer bang te zijn om opnames kwijt te raken door bijvoorbeeld brand of diefstal.

Streaming

Toepassingen voor streaming

In het kader van de wet openbaarheid van bestuur maken steeds meer gemeentes gebruik van videoregistratie bij raadsvergaderingen. Deze worden via de website van de gemeente of via een afzonderlijk host live en on demand uitgezonden op het internet. Presentation Partner verzorgt voor de webcast de benodigde webcast apparatuur, maar kan ook de hosting voor u verzorgen, inclusief de gewenste termijn voor opslag en beschikbaarheid voor on demand kijkers. Wanneer een gemeente haar webcast wil integreren in haar eigen website is dit natuurlijk ook mogelijk.

Neem vandaag nog contact met ons op voor alle streaming mogelijkheden!