Menu

Stemsysteem

Stemsysteem, innovatieve interactie met uw publiek

Hoe creëert u interactiviteit met publiek? Hoe peilt u snel de stemming? Dit doet u door gebruik te maken van een stemsysteem van Presentation Partner. De oplossingen van Presentation Partner bieden u de mogelijkheid om ad hoc vragen aan het publiek te stellen en deze snel inzichtelijk te krijgen op het scherm. Vooraf ontworpen opleidingen/trainingen en presentaties zijn ook eenvoudig te voorzien van stem- en peilingsmomenten.

Stemsysteem

Toepassingen en voordelen van een stemsysteem van Presentation Partner

Doordat u snel inzicht heeft in de resultaten van bijvoorbeeld een opleiding kunt u met u lesstof eenvoudig inspelen op onderwerpen waar veel fouten worden gemaakt. Bij een meer algemene presentatie kunt u door peiling onder andere vaststellen waar de grootste interesse voor is. Zo kunt u het accent leggen bij dat onderwerp welke het meeste aanspreekt.

Voor gemeenteraadsvergaderingen, aandeelhoudersvergaderingen of andere vergaderingen waarbij stemmingen rechtsgeldig en gewogen moeten zijn biedt de oplossing van Presentation Partner u de juiste functionaliteit.

De raadzaalapp, het digitale stemsysteem via uw tablet

Raadzaalapp

De gloednieuwe raadzaalapp zorgt voor een gestructureerde registratie van stemmen tijdens een vergadering. De griffier tikt de stemmen per persoon of fractie aan op de iPad. Alle gebruikelijke stemopties zijn hierbij aanwezig. Voortaan zijn stemmingen tijdens raadsvergaderingen direct voor iedereen zichtbaar op een groot scherm, ideaal als extra controle. Bovendien worden de gegevens opgeslagen om deze later te verwerken en presenteren.

Kijk voor meer informatie op www.raadzaalapp.nl of bel gratis 0800 400 4000.