Menu

Dutch Squares as a Service

  • Complete ontzorging voor al uw displays
  • Live social media content streamen
  • Geavanceerde displays in FHD beeldkwaliteit
  • Aanpasbaar naar persoonlijke wensen

Beschrijving

Wilt u Dutch Squares aanschaffen voor uw winkel of showroom zonder grote investering? Ga voor Squares as a Service: uw locatie voorzien van geavanceerde social media displays voor een vast bedrag per maand.

Met de Dutch Squares stream je live foto’s en stories van social media, zoals Instagram. Door de Full HD resolutie en de unieke schermafmetingen van 50 x 50 cm valt de content hoe dan ook op, of u het display nu een plaats geeft in de etalage of op een andere plek in de winkel.

Bij het concept Squares as a Service ontzorgt Presentation Partner u volledig voor al uw displays. Wij leveren, installeren en onderhouden uw Dutch Squares zorgvuldig zodat u altijd de zekerheid heeft van werkende displays. Ook het contentbeheer en de opslag in de cloud nemen wij voor onze rekening. Squares as a Service is altijd maatwerk: wij stemmen de details graag af op uw persoonlijke wensen.

De prijzen van Squares as a Service:

Bij afname voor 24 maanden: 99 euro per maand
Bij afname voor 36 maanden: 89 euro per maand
Bij afname voor 60 maanden: 79 euro per maand

Dutch Squares worden standaard geleverd met omlijsting in de kleur blauw. Andere kleuren, teksten en logo’s zijn tegen meerprijs beschikbaar.

Is uw winkel of showroom klaar voor de innovatie van Dutch Squares? Ontdek de mogelijkheden van Squares as a Service bij Presentation Partner. Mail naar info@presentationpartner.nl  of bel +31 (0)79 361 9011 voor een vrijblijvend gesprek & deskundig advies.