Menu

Showroom

“Een showroom met een ‘wauw’ factor die de klant triggert te kopen”

Een showroom is het grootste visitekaartje van uw bedrijf. Een klant die uw showroom binnenloopt moet direct overtuigd zijn dat hij/zij aan het goede adres is voor zijn/haar behoefte. Of u nu badkamerspecialist of autodealer bent, met systemen van Presentation Partner, zoals high-end projectie of videowall, maakt u uw showroom een lust voor het oog.

Waarom een showroom inrichten met Presentation Partner?

  • Kwaliteit en zekerheid van techniek: altijd zorgen vrij;
  • Online supportteam voor ad hoc probleem oplossingen;
  • Digital sinage: systemen die klantanalyse mogelijk maken voor een hogere conversie.

‘Een showroom moet een lust voor het oog zijn waar uw product het best tot uiting komt en de voorzet geeft voor een sale aan een terugkerende klant.’

Wat biedt een showroom van Presentation Partner?

Een showroom met systemen van Presentation Partner biedt u een gebruiksklare toepassing op maat voor uw showroom. De specialistische afwerking van Presentation Partner biedt u een uitstraling dat past bij uw bedrijf en imago versterkt. Naast het plaatsen van LCD schermen tot videowallsinteractieve informatiezuil en audio toepassingen zoals achtergrondmuziek.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om met digital sinage of narrowcasting reacties van bezoekers op uw communicatie materiaal te monitoren en zo via een geautomatiseerd leer- en feedbackmechanisme uw boodschap of visualisatie te optimaliseren.

Zorg dat uw showroom mond tot mond reclame triggert.
Neem contact op met Presentation Partner.