Menu

Samsung legt de focus op 8K beeldkwaliteit

Op de ISE in Amsterdam, dé AV-beurs van het jaar, introduceerde Samsung afgelopen week zijn QLED Signage in 8K beeldkwaliteit. De technologie van 8K is nieuw in Nederland: Samsung is de één van de eersten die dit toepast in displays.

Samsung past artificial intelligence toe op de nieuwe signage displays om tot een resolutie van 8K te komen. Het resultaat mag er zijn: duizelingwekkend scherpe displays die hoe dan ook de aandacht trekken en er fantastisch uitzien.

De QLED Signage in 8K beeldkwaliteit heeft een beelddiagonaal van maar liefst 82 inch en is daarmee het vlaggenschip van Samsung op de ISE. Maar Samsung trekt de 8K beeldkwaliteit meteen door naar LED: op de beurs was ook een LED Wall te bewonderen in 8K van maar liefst 292 inch. Ook combineert Samsung 8K technologie met 8K HDR technologie in zijn LED signage, waarmee extreem hoge beeldkwaliteit hand in hand gaat met uitzonderlijk hoge resolutie.

Vanzelfsprekend zijn de producten van Samsung ook aan te schaffen via Presentation Partner. Wil je meer weten over de 8K technologie van Samsung heb je behoefte aan deskundig, vrijblijvend advies? Bezoek ons experience center en laat je inspireren! Neem vandaag nog contact met ons op via 079-361 9011 of info@presentationpartner.nl.