sales support medewerker

Vacature Sales Support Medewerker

Bij Presentation Partner geloven we sterk in het leveren van uitstekende service aan onze klanten. Als Sales Support Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het actief genereren van leads en het benaderen van potentiële nieuwe klanten. Je zult ook een sleutelrol spelen in het onderhouden van bestaande klantrelaties, waarbij je ervoor zorgt dat ze voorzien worden van de hoogste kwaliteit service.

Naast het opbouwen en onderhouden van klantrelaties, speel je ook een belangrijke rol in het adviseren en informeren van klanten over ons uitgebreide assortiment van presentatie- en vergaderoplossingen. Je bent goed op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt en kunt klanten helpen bij het vinden van de juiste oplossingen die aan hun behoeften voldoen.

Wat ga je doen?

 • Actief genereren van leads en nieuwe klanten benaderen
 • Onderhouden van bestaande klantrelaties en hen voorzien van uitstekende service
 • Adviseren en informeren van klanten over ons uitgebreide assortiment van presentatie -en vergaderoplossingen
 • Opstellen van offertes en het afhandelen van orders
 • Bijdragen aan het behalen van verkoopdoelstellingen en omzetgroei

Wat bieden wij?

Een concurrerend salaris en uitstekende voorwaarden, zoals een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- en ongevallenverzekering en collectiviteitskorting op de aanvullende ziektekostenverzekering. Een laptop en headset mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Hybride werken is mogelijk voor een dag per week na het inwerktraject. Je krijgt 24 vakantiedagen en indien gewenst kun je extra dagen bijkopen. Een competitief salaris met aantrekkelijke bonussen gebaseerd op prestaties.

Wat vragen wij?

Een afgeronde MBO4/Havo opleiding, minimaal twee jaar soortgelijke werkervaring en handigheid met het schakelen tussen verschillende systemen. Jij bent communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, omdat wij klanten binnen en buiten Nederland hebben die geholpen willen worden.

En door…

Als Sales Support Medewerker leer je elke dag bij en wil je jezelf blijven ontwikkelen. Bespreek met jouw leidinggevende wat jij graag zou willen leren, dan werken we daar samen naar toe. Ben jij klaar voor een volgende stap? Dan stippel jij jouw loopbaan bij Presentation Partner uit, want er zijn genoeg mogelijkheden.

Nog even over het team…

Wanneer je komt werken bij Presentation Partner in Zoetermeer, dan kom je in een heel hecht jong team terecht. Het sales- en sales support team bestaat uit ongeveer zeven medewerkers. Fun staat hoog op de agenda en je kunt rekenen op meer dan alleen een fijne werksfeer. En: gezellige borrels, bitterballen en feestjes. In de eigen Presentation Partner Brasserie omgeving of op vette locaties. Werken bij Presentation Partner gaat dus verder dan alleen een baan. De sfeer zit er lekker in en de meesten van ons kunnen dat wel waarderen.

Solliciteer nu en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Sales Support Medewerker!

Over Presentation Partner

Presentation Partner is al meer dan 35 jaar een zekerheid in de wereld van innovatieve audiovisuele oplossingen. AV-oplossingen die de productiviteit niet schaden maar verhogen. Onze expertise reikt verder dan Video vergaderen, Hybride Technologie en Werkplek/Ruimte reserveringssystemen.

pand presentation partner

Bij ons maakt het niet uit of je jong en gedreven bent of wat ouder en ervaren. Wij hechten waarde aan jouw positieve instelling en bieden jou graag de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons team.

Jouw nieuwe job:

Dienstverband

32-40 u – onbepaalde tijd

Salaris

€2.000,00 – €3.500,00 p.m.

Werklocatie & Rooster

Dagdienst op locatie

Secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Bedrijfsfeesten
 • Kerstpakket
 • Pensioen
 • Telefoonplan

Aanvullende vergoedingen

 • Bonusregeling
 • Vakantiegeld

Talen

 • Nederlands
 • Engels (gewenst)

Ervaring of kennis van techniek is een pre, maar geen vereiste. Alle dingen die je niet weet leggen wij graag aan je uit!

Wij bieden o.a. een informele maar gedreven werksfeer, een mooi salaris, en mogelijkheden om mee te groeien met onze organisatie.

Nieuwsgierig geworden?

Stuur dan jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie naar Hanno van Helden:

E-mail: hanno@presentationpartner.nl
Telefoon: +316 44 20 60 50

p.s: Recruiters, bemiddelaars, agencies en overige actief in het HR werkveld. Wij werven momenteel alleen direct. Bedankt voor jullie begrip.

Meer informatie of een afspraak maken?

Hanno van helden

Hanno van Helden – Operationeel Manager

Onze andere vacature(s)

Deel deze pagina, kies je platform

2023-08-30T10:35:59+01:00
Ga naar de bovenkant