Menu

Projectiescherm

Goede apparatuur kan het verschil maken

Het projecteren van beeld op een groot scherm wordt al jaren gedaan. Erg handig tijdens presentaties en evenementen om informatie of uw boodschap te kunnen tonen aan een groter publiek. Het projectiescherm is een innovatief product en is zich altijd blijven ontwikkelen. Denkt u bijvoorbeeld aan de super8 film of dia’s, die nu zijn geïnnoveerd naar moderne projectieschermen. Het principe van een projectiescherm is hetzelfde gebleven, maar door de ontwikkeling en het gebruik van moderne technieken zijn de mogelijkheden nu nog groter. Het realiseren van een egalere achtergrond of het volledig automatisch wegwerken van het projectiescherm is nu zonder moeite gedaan. Presentation Partner heeft een breed aanbod aan projectieschermen, ontdek nu uw mogelijkheden!

Projectiescherm

De voordelen van een projectiescherm van Presentation Partner

  • Werken met A-merken zodat u zeker bent van kwaliteit;
  • Mogelijkheid van cursus voor levering van het product
  • Presentation partner heeft een “no nonsens” mentaliteit en werkt transparant
  • Snelle levering, paraat wanneer u dat nodig heeft
  • Zowel aankoop als verhuur mogelijk

Verschillende mogelijkheden voor projectiescherm

Standaard projecteren met een beamer die voor het projectiescherm staat wordt veel gebruikt maar deze manier heeft ook nadelen. Het is ook mogelijk om de beamer achter het (doorzicht) projectiescherm te plaatsen. Dezelfde methode kan ook worden toegepast bij het geluid. Het is mogelijk om de speakers achter het doorzicht projectiescherm te plaatsen zonder dat dit ten koste gaat van het geluid.

De specialisten van Presentation Partner adviseren u op gebied van de optimale reflectie en kijkhoek zodat u het meeste kunt halen uit het projectiescherm. Zo is het afhankelijk van de ruimte en het licht welke reflectiewaarde het projectiescherm moet hebben. Full HD en 4K projectie zijn ook mogelijk, hiervoor is een een gespecialiseerd projectiescherm vereist. voor een optimale projectie.

Kies voor projectiescherm van Presentation Partner en ontdek de mogelijkheden! Innovatief en optimale projectie!