Menu

Een projectiescherm huren dat voldoet aan uw eisen

Wilt u uw publiek overtuigen of vermaken met uw beeldmateriaal en bent op zoek naar een projectiescherm? Zoekt u een bepaald formaat en wenst u de best mogelijke beeldprojectie? Wilt u een heldere en scherpe projectie met sprekende kleuren? Dit is allemaal mogelijk tegenwoordig. Bij Presentation Partner kunt u een projectiescherm huren of kopen in verschillende maten en soorten.

De mogelijkheden van projectieschermen

Projectieschermen zijn onmisbaar voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten. U kunt ze gebruiken voor het projecteren van uw presentatie, fotomateriaal, tekst en film. Ook de projectie van hoogwaardig materiaal, zoals het projecteren in full HD en 4K is mogelijk, op speciaal voor dit doel ontworpen projectieschermen. Projectieschermen zijn een ideale oplossing voor verschillende audiovisuele toepassingen, zoals een draadloze presentatie vanaf een laptop computer in een vergaderruimte. Een beamer is tegenwoordig het meest gebruikte projectieapparaat, maar ook voor andere projectieapparatuur kunt u een projectiescherm huren.

Soorten projectieschermen

Er zijn vier verschillende soorten projectieschermen:

  • handbediende
  • elektrische
  • fixed frame
  • mobiele projectieschermen

Alle soorten zijn op maat en met verschillende doeksoorten leverbaar. Wat voor u de beste keuze is hangt af van uw wensen op het vlak van bedieningsgemak, beeldkwaliteit, afmetingen en toepassingsmogelijkheden. Als u het projectiescherm bijvoorbeeld op verschillende locaties wilt gebruiken biedt een mobiel projectiescherm uitkomst. Daarnaast zijn het licht in en de afmetingen van de ruimte waarin u het projectiescherm opstelt erg bepalend voor het maken van een goede keuze. Deze factoren bepalen namelijk de optimale reflectie en de kijkhoek.

Een projectiescherm huren bij Presentation Partner

Presentation Partner biedt u kwaliteit, professioneel advies en snelle levering. Onze adviseurs bekijken graag samen met u welk projectiescherm het beste bij uw wensen past. We leveren snel en installeren het projectiescherm desgewenst voor u op locatie. U kunt bij ons zowel een projectiescherm huren als kopen.

Wilt u een projectiescherm huren? Dan moet u bij Presentation Partner zijn! Wij zijn u graag van dienst bij het maken van uw keuze en het regelen van uw boeking. Neem contact met ons op via 079-3619011 of stuur ons een e-mail.