Menu

Presentatieruimte

“Een presentatieruimte die zowel de spreker als ontvanger inspireert”

Bij een presentatie is het belangrijk dat de personen aan wie deze gericht is volledig gegrepen worden en hen inspireert tot handelen. Of het nu gaat om een peptalk of een presentatie van kwartaalcijfers, een duidelijke overdracht van informatie is key. Presentation Partner kan u dit leveren. Met bijvoorbeeld beamers en audio van hoogwaardige kwaliteit en een volledig centraal bedienbare ruimte wordt presenteren leuk en de informatie overdracht efficiënter en productiever.

Waarom een presentatieruimte van Presentation Partner?

  • Wij richten al meer dan 25 jaar presentatieruimtes in van MKB tot multinational;
  • Innovatieve producten die voor iedereen te bedienen en begrijpen zijn;
  • Gegarandeerd storingsvrij presenteren en vergaderen;
  • Het beste en snelste supportteam in de branche voor ad hoc probleem oplossingen.

‘Een presentatie moet duidelijk en helder zijn, goed beeld en geluid is hier het fundament voor’

Presentatieruimte

Wat biedt een presentatieruimte van Presentation Partner?

Een presentatieruimte van Presentation Partner is gebruiksklaar voor elke soort presentatie en vergt geen moeite in aansluiting en opstarten. Door de perfectionistische afwerking biedt de ruimte een uitstraling die uw bedrijf verdient en imago versterkt. Een kleine greep van wat wij kunnen plaatsen in een presentatieruimte: high-end projectie, audiosystemen, microfoons, (touch) LCD-scherm, videowall,  en dit alles centraal bedienbaar.

Verder kunt u denken aan mogelijkheden als beveiligde verbindingen voor bijvoorbeeld (video) conference calls zodat vertrouwelijke informatie in presentaties op afstand ook vertrouwelijk blijft.

Haal meer uit uw presentatieruimte en neem contact met ons op!