Menu

Presentatie ontwerp

Met Presentatie ontwerp van Presentation Partner bent u zeker van een soepele presentatie die uw publiek grijpt. Daarnaast zijn wij er van overtuigd dat Prezi dé vervanger van uw oude PowerPoint is. Presentation Partner ontwikkelt Prezi presentaties waar uw publiek wakker bij blijft. Helemaal in combinatie met draadloos presenteren komt dit volledig tot zijn recht. Onze kennis en kunde maakt van uw saaie, onopvallende presentatie een verlengstuk waar u uw bedrijf mee op de kaart zet.

De combinatie van prachtig design, technische hoogstandjes en storytelling creëert waarde voor uw bedrijf! Zeg nou zelf, een gelikte presentatie maakt u als presentator een stuk zekerder van uw verhaal.

Laat uw Prezi Design door Presentation Partner verzorgen

Met Prezi Design verzorgt Presentation Partner in samenwerking met Prezitation voor u een nieuwe presentatie in Prezi. De totstandkoming van de Prezi bestaat uit een 6-tal eenvoudige stappen die gecoördineerd worden door ons. U levert de inhoud en wij doen de rest, hierdoor houdt u meer tijd over voor zaken waar u beter in bent. Onze grafische specialisten helpen de Prezi tot een geheel te maken aansluitend op de al bestaande huisstijl.

Van PowerPoint naar Prezi

Presentation Partner kan ook uw oude PowerPoint presentaties omzetten tot een gelikte Prezi. Hoe fijn is het om weer een met wat nieuws voor de dag te komen? Met het zogenaamde “PPT to Prezi” geven wij uw presentatie weer een nieuwe fris gezicht waardoor u weer zelfverzekerd het gesprek in gaat. Prezi werkt zeer intuitief en het enige wat u hoeft te doen is uw nieuwe Prezi controleren naar tevredenheid.

Prezi Training

Presentation Partner kan ook voor u Prezi trainingen verzorgen. Met een Prezi training leert u alle kneepjes van Prezi te begrijpen en toe te passen. Onze trainingen zijn voor zowel beginners als gevorderden en uiteraard ingedeeld naar niveau. Naast individuele trainingen bij ons op kantoor of bij u op locatie organiseren we ook “In Company” trainingen voor bedrijven.