Menu

Podium, truss & decoratie

Podium

Heeft u een event of congres op uw locatie, maar mist een goed podium? Of heeft u nog een extra kleiner podia nodig in of rondom de locatie. Presentation Partner kan u van dienst zijn met elk podium en in ieder formaat. Uiteraard zeer netjes afgewerkt, en behoort het leggen van tapijt en het ophangen van afrok en podiumdoek allemaal tot de mogelijkheden. Ook het overdekken van outdoor podia draaien wij onze hand niet om.

Verder kunnen wij u voorzien van de nodige attributen voor op het podium. Zoals een katheder zodat u een mooie plek heeft voor speeches met tekst ondersteuning en stemversterking. Verder kan hier ook een centraal bedieningspaneel worden geplaatst zodat met groots gemak een presentatie en licht kan worden bediend.

Truss

Bij venue opbouw wordt vaak gebruik gemaakt van truss. Dit zijn lichtgewicht metalen stellages om verlichting en andere benodigdheden aan op te hangen. Hierdoor heeft u één constructie voor verlichting, beamer, projectiescherm, podium, etc. Dit kan worden afgewerkt met gordijnen of drapes zodat het alsnog een zeer chique uitstraling heeft.

Doordat truss modulair zijn op te bouwen is vrijwel iedere opstelling mogelijk. U hoeft zich dus geen zorgen te maken of de truss wel past bij uw podium vorm.

Verder kunt u met truss ook zeer gemakkelijk een afscheiding maken of afgesloten ruimte door deze als drager van gordijnen te laten dienen. Dit wordt vaak gebruikt op beurzen en kan met behulp van speciaal doek zeer goed geluid van buitenaf filteren.

Decoratie

Decoratie begint vaak bij gordijnen en drapes, maar om een podium of beursopbouw te laten opvallen tussen de rest gaat het om details. Denk bij decoratie daarom ook aan verlichting en geluid, hierdoor creëert u des te makkelijker een hogere beleving en blijft u beter in de gedachten hangen van uw bezoekers.

Presentation Partner staat u graag bij in de opbouw, maar ook uitdenken van podia en aankleding.

Neem vandaag nog contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.