Menu

Plug & play wayfinding

Plug & play wayfinding om frustraties bij bezoekers te voorkomen

Presentation Partner maak gebruik van kennis over het menselijk gedrag voor een optimale wayfinding oplossing. In de kantoren van tegenwoordig met veel open ruimtes is het vaak moeilijk onszelf te oriënteren. Met een wayfinding systeem is dit probleem makkelijk te verhelpen en worden bijvoorbeeld baliemedewerkers ontlast als levende wegwijzer. Presentation Partner heeft ervaring met installeren van wayfinding en verlicht u graag in de mogelijkheden.

Plug & Play Wayfinding

Toepassingen van plug & play wayfinding met Presentation Partner

De plug & play wayfinding van Presentation Partner kan u van dienst zijn op een campus, groot kantoor of juist in gebouwen waar meerdere bedrijven gevestigd zijn. De eerste indruk is cruciaal en een goede wayfinding voorkomt initiële frustraties bij binnenkomst van uw potentiële klant.

De wayfinding kan ook interactief worden gemaakt met een touchscreen zodat bezoekers de naam van hun bestemming kunnen intoetsen. Denk hierbij een naam van een patiënt in een ziekenhuis, de gate op een vliegveld of een winkel in een shopping mall. Verder is het ook mogelijk de wayfinding te integreren met uw bedrijfsapp waardoor mensen via plattegrond op de smartphone nog gemakkelijker hun bestemming kunnen bereiken.

Presentation Partner staat garant voor het zichtbaar maken van uw omgeving, waarbij effectieve informatieverschaffing de sleutel is.

Voorkom gefrustreerde bezoekers, neem contact op!