Menu

Outdoor LED Display

Creëer de hoogste impact van uw advertentie of evenement met een outdoor LED Display

Met een outdoor LED Display behaalt u een impact die 7 keer hoger ligt dan conventionele billboards. Doordat een led reclamebord zeer geschikt om in grote open ruimtes of buiten te plaatsen bereikt u ook grote groepen mensen. Van museum tot festival, met een LED reclamebord van Presentation Partner bent u zeker dat uw boodschap of video goed te zien is. Belangrijk voordeel is, dat onze systemen eenvoudig op afstand aan te sturen zijn. Zo kunt u gemakkelijk zowel teksten, film en afbeeldingen laten zien zoals het weer en verkeer of live beelden van de locatie.

Het live streamen van festivals of drukbezochte plekken op LED schermen is zeer gebruikelijk. Op feesten levert het een extra beleving wanneer mensen zichzelf kunnen terugzien op een scherm van ongelimiteerde afmeting. In openbare ruimtes creëert het juist een gevoel van veiligheid omdat het criminaliteit afschrikt. Presentation Partner kan u in deze toepassingen zeer goed van dienst zijn door onze ruime ervaring met deze producten.

Waarom een outdoor LED Display van Presentation Partner?

  • Eenvoudig op afstand aan te sturen
  • Geschikt voor het live streamen van uw evenement
  • Presentation Partner heeft een “no nonsens” mentaliteit en werkt transparant
  • Snelle levering, paraat wanneer u dat nodig heeft
  • Zowel aankoop als verhuur mogelijk

Toepassingen van een outdoor LED Display

Lichtkranten: Met een lichtkrant kunt u op eenvoudige wijze informeren (tijd, temperatuur, korte boodschap) en maakt u een voordelige keuze. Dit digitale informatiebord heeft weinig onderhoud nodig en is goedkoop in aanschaf. Daarnaast kunt u een lichtkrant overal kwijt, omdat ieder formaat denkbaar is en deze ook buiten geplaatst kan worden. Uw boodschap kan ook nog eens in full colour weergeven worden.

Reclameborden: LED is tegenwoordig ook zeer geschikt voor het tonen van reclameboodschappen. Met een bewegende reclameboodschap via een LED scherm bent u er zeker van dat deze opvalt en omzet genereert. Een LED scherm valt op tussen alle statische media, is een zeer voordelige keuze en kan ook mobiel geleverd worden zodat deze gemakkelijk naar uw doelgroep te verplaatsen is.

Informatieschermen: Informatieschermen worden vaak in publieke open ruimtes gebruikt om zo mensen de weg te wijzen of op de hoogte te brengen van weer en verkeer. Doordat onze LED schermen mobiel zijn, kunnen deze overal in een stad of op festivalterrein worden geplaatst. Uiteraard is het ook mogelijk voor een permanente oplossing te kiezen, om zo voordelig en effectief op een vaste plek mensen van informatie te voorzien.

 

Advies ontvangen afgestemd op uw organisatie?

Neem dan contact met ons op of bezoek ons Presentation Partner Experience Center en laat u inspireren!