Menu

Outdoor LED-display

Outdoor LED-display voor de hoogste impact van uw advertentie

Met een outdoor LED-display behaalt u een impact die 7 keer hoger ligt dan conventionele billboards. Doordat een led reclamebord zeer geschikt om in grote open ruimtes of buiten te plaatsen bereikt u ook grote groepen mensen. Van museum tot festival, met een led reclamebord van Presentation Partner bent u zeker dat uw boodschap of video goed te zien is. Belangrijk voordeel is, dat onze systemen eenvoudig op afstand aan te sturen zijn. Zo kunt u gemakkelijk zowel teksten, film en afbeeldingen laten zien zoals het weer en verkeer of live beelden van de locatie.

Outdoor LED-display geschikt voor een live stream

Het live streamen van festivals of druk bezochte plekken op LED-schermen is zeer gebruikelijk. Op feesten levert het een extra beleving wanneer mensen zich kunnen terug zien op een scherm van ongelimiteerde afmeting. In openbare ruimtes creëert het juist een gevoel van veiligheid omdat het criminaliteit afschrikt. Presentation Partner kan u in deze toepassingen zeer goed van dienst zijn door onze ruime ervaring met deze producten.

Outdoor LED display

Waarom een outdoor LED-display van Presentation Partner?

  • Eenvoudig op afstand aan te sturen;
  • Presentation partner heeft een “no nonsens” mentaliteit en werkt transparant;
  • Snelle levering, paraat wanneer u dat nodig heeft;
  • Zowel aankoop als verhuur mogelijk.

Toepassingen van een outdoor LED-display

-Lichtkranten: Met een lichtkrant kunt u op eenvoudige wijze informeren (tijd, temperatuur, korte boodschap) en maakt u een voordelige keus. Dit digitaal informatie bord heeft weinig onderhoud nodig en zijn goedkoop in aanschaf. Daarnaast kunt u een lichtkrant overal kwijt omdat deze zeer geschikt is voor buiten, ieder formaat denkbaar en ook nog eens full colour kan weergeven.

Reclameborden: LED is tegenwoordig ook zeer geschikt voor het tonen van reclameboodschappen. Met een bewegende reclameboodschap via een LED-scherm bent u er zeker van dat deze opvalt en omzet genereert. Een LED-scherm valt op tussen statische media, is een zeer voordelige keuze en kan ook mobiel geleverd worden zodat deze gemakkelijk naar uw doelgroep te verplaatsen is.

Informatieschermen: Informatieschermen worden vaak in publieke open ruimtes gebruikt om zo mensen de weg te wijzen of op de hoogte te brengen van weer en verkeer. Doordat onze LED-schermen mobiel zijn kunnen deze overal in een stad of op festivalterrein worden geplaatst. Uiteraard is het ook mogelijk voor een permanente oplossing te kiezen, om zo voordelig en effectief op een vaste plek mensen van informatie te voorzien.

Neem vandaag nog contact op met Presentation Partner voor uw outdoor LED-display!