Menu

Ontvangstruimte

“Een ontvangstruimte die mensen uitnodigt en op hun gemak laat voelen”

Een ontvangstruimte is het visitekaartje van het bedrijf en is daarmee uitermate belangrijk om goed op orde te hebben. Een soepele gang van zaken bij de ontvangstbalie is hiervoor van essentieel belang en voorkomt wachttijd voor een potentiele klant. Door bijvoorbeeld wayfinding kan een bezoeker snel, via (touch) LCD-schermen, zijn weg in het gebouw vinden en voorkomt dit onnodige frustratie.

Waarom een ontvangstruimte van Presentation Partner?

  • Kwaliteit en zekerheid van techniek: altijd zorgen vrij;
  • Online supportteam voor ad hoc probleem oplossingen;
  • Reeds succesvol afgeronde projecten bij zowel MKB als multinationals.

‘Een eerste indruk is cruciaal en moet de voorzet zijn voor een terugkerende klant.’

Ontvangstruimte

Wat biedt een ontvangstruimte van Presentation Partner?

Een ontvangstruimte met systemen van Presentation Partner biedt u gebruiksklare pakketten voor wachtrijmanagement en “infotainment”. Hierdoor wordt de wachttijd verzacht en kunt u direct doelgericht informeren. Door de specialistische afwerking biedt de ruimte een uitstraling die uw bedrijf verdient en imago versterkt.

In een ontvangstruimte plaatsen wij zoal: Wayfinding, (interactieve) welkomstschermen en videowalls. Verder is het ook mogelijk gebruik te maken van een innovatief volgnummersysteem dat te koppelen is met uw narrowcasting waardoor deze digitaal kan worden weergegeven.

Kies voor kwaliteit en laat uw ontvangstruimte inrichten door Presentation Partner. Neem contact op of vraag direct een offerte aan.