Menu

Ontdek de nieuwste communicatie-innovaties op Presentation Partner’s Business Event

Voor het tweede jaar op rij organiseert Presentation Partner het Business Communication Event (BCE). Op de derde woensdag van september, woensdag 19 september 2018, maken ondernemers kennis met de nieuwste innovaties op het gebied van digitale communicatie.

Met presentaties en demo’s laten de deskundige adviseurs van Presentation Partner zien hoe digitale communicatie en online samenwerking een lust wordt in plaats van een last. Doorpraten over de innovatieve oplossingen kan tijdens de bijbehorende gratis lunch.

Videoconferencing

Veel audiovisuele trends van 2018 hebben te maken met videoconferencing: tijdens het Business Event zijn onder andere een Room Kit, een app en diverse touchscreens – allen speciaal ontwikkeld voor videoconferencing – uit te proberen. De blikvanger van het event is Google Jamboard, hét touchscreen van het jaar voor digitale samenwerking. Content delen, gezamenlijk digitaal documenten bewerken en videoconferenties opzetten was nog nooit zo eenvoudig met dit veelzijdige touchscreen.

Andere touchscreens op het event met speciale functies voor videoconferencing zijn het NEC Infinityboard en de Samsung Flip.

LG, Cisco en Starleaf

LG en Cisco presenteren op het Business Communication Event een samensmelting van LG kwaliteitsdisplays met Cisco Webex Room Kits, als één product geoptimaliseerd voor videoconferencing. Ook de videoconferencing app van Starleaf kan ter plekke uitgeprobeerd worden. Met deze app start je met één druk op de knop een chat, telefoontje of videoconferentie, ongeacht het medium waar de persoon aan de andere kant van de lijn contact mee legt.

Innovaties voor de retail

De nieuwste innovaties voor de retail zijn verrassend: de Dutch Squares van Soundgraph en de door Presentation Partner zelf ontwikkelde digitale stoepborden trekken de aandacht op het event. Live social media content streamen en daarmee indruk maken op klanten nog voordat ze in de winkel zijn: de technologie van de toekomst.

Aanmelden

Presentation Partner’s Business Event is speciaal bedoeld voor ondernemers die digitale samenwerking in hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen, of nieuwe media willen inzetten om hun omzet te vergroten. Deelname is vrijblijvend en gratis. Aanmelden kan nog steeds, via deze pagina meldt u uzelf én uw relaties eenvoudig aan voor de ochtend- of middaginloop van het Business Communication Event 2018.

Direct aanmelden