Menu

Online samenwerken

Productief online samenwerken

Online collaboration, ook wel online samenwerken genoemd, geeft u de mogelijkheid om meer en intensiever met uw collega’s samen te werken. Technieken om face-to-face te overleggen met collega’s waar ook ter wereld deze zich bevinden behoort al langere tijd tot de mogelijkheden. Tegenwoordig wordt het ook steeds makkelijker om tijdens de video conference samen te werken in dezelfde documenten via cloud-based oplossingen. Presentation Partner helpt bedrijven al langer in het online samenwerken via video conference wat steeds vaker gecombineerd wordt met verschillende toepassingen.

Online samenwerken

Mogelijkheden in online samenwerken via Presentation Partner

Wat tegenwoordig vaak geïmplementeerd wordt is een combinatie van video conference en Bring Your Own Device (BYOD). Hiermee kan iedereen zijn eigen device meenemen naar de video conference en hierop de presentatie volgen en/of aantekeningen maken. Van smartphone tot laptop, iedereen kan werken waar hij of zij het prettigst vindt.

Verder is het ook mogelijk dit groepsgewijs via touchscreens te doen waarbij “en groupe” de aantekeningen worden bijgehouden en in het zelfde scherm de gesprekspartner te zien is.

Zeg productiviteitskillers gedag, neem vandaag nog contact met ons op!