Menu

Nu verkrijgbaar bij Presentation Partner: YetiTablet

Uniek in Nederland: bij Presentation Partner zijn vanaf nu de touchscreens van YetiTablet te verkrijgen. Dit Finse merk brengt vernieuwende producten op de markt: touchscreens met de gebruikerservaring van mobiele telefoons & voorzien van de nieuwste technische snufjes.

Het vernieuwende aan de YetiTablet is het besturingssysteem en de mogelijkheden die dit biedt. Het touchscreen draait op Android 7.1, een sterk en snel besturingssysteem dat alle soorten content in UHD beeldkwaliteit toont. Veel andere touchscreens bieden ook UHD beeldkwaliteit, maar dan in combinatie met een veel zwaarder besturingssysteem dat UHD niet aankan. Het gevolg is dat alle content alsnog in HD getoond wordt.

Met de YetiTablet touchscreens bent u door het geavanceerde Android 7.1 verzekerd van de allerscherpste beeldkwaliteit. Ideaal dus voor groepsactiviteiten, presentaties en videoconferenties.

Touchtechniek

De touchscreens van YetiTablet zijn uitgebracht in twee verschillende versies: met infrarood en projected capacative touch (PCAP) touchtechniek. De infrarood versie van het touchscreen kan zowel met de inbegrepen pen als met de hand worden bediend en heeft 10 touchpunten. Het touchscreen met PCAP werkt op de warmte van de menselijke aanraking. De touchfunctie is met deze techniek bijzonder nauwkeurig, maar werkt alleen via handbediening.

Apps & andere functies

Met de bij de YetiTablet inbegrepen apps kunt u documenten delen, videoconferenties houden en whiteboarden. En dat allemaal met één druk op de knop. Daarnaast heeft u toegang tot alle mogelijke apps die u normaal mobiel ook gebruikt.

Extra functies

Wat de YetiTablet touchscreens u nog meer bieden:

  • Traditionele computerervaring met extern toetsenbord en muis
  • Compatibiliteit met de software van MS Office en G Suite
  • Mogelijkheid om de YetiTablet in te zetten als smart table met de e-box standaard (apart aan te schaffen)
  • Optie om 2 besturingssystemen naast elkaar te laten draaien (Windows & Android)
  • Optioneel water- en stofdicht gemaakt en schokvrij

Meer weten of de YetiTablet?

Wilt u meer weten over de YetiTablet? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek! Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Bezoek onze showroom op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur of bel ons via 079-3619011.