Menu

Nieuw! Infocus lanceert doorontwikkelde Mondopad series

Touchscreenspecialist Infocus tilt de gevestigde Mondopad touchscreens naar een hoger niveau met de lancering van de nieuwe Mondopad Ultra, Mondopad Launch en Mondopad Core. De drie nieuwe touchscreenseries in UHD zijn geschikt voor interactieve presentaties tot geavanceerde videoconferencing en verkrijgbaar in de maten 55, 65, 75 en 86 inch.

Mondopad Core

De Mondopad Core is het instapmodel van de nieuwe Infocus touchscreens. Het scherm heeft een geïntegreerd whiteboard en is voorzien van Android 5.0. Dit maakt de Core geschikt voor brainstorms, interactieve presentaties en draadloos content uitwisselen. In tegenstelling tot de Mondopad Launch en Ultra heeft de Core geen ingebouwde computer. Het touchscreen beschikt wel over een OPS-slot, dat toevoeging van een externe computer mogelijk maakt. De Mondopad Core is verkrijgbaar vanaf € 2.332,- en is hiermee de prijsvriendelijkste variant van de Mondopads.

Mondopad Launch

De Mondopad Launch valt wat mogelijkheden betreft tussen de Mondopad Core en de Ultra in. Het touchscreen heeft een ingebouwde Windows 10 computer met i5 processor, en is daarnaast voorzien van een 4K camera, microfoon en speakerset. Dat maakt het scherm ideaal voor videoconferenties en online vergaderingen. Net als de Core is ook de Launch voorzien van Android 5.0 en een geïntegreerd whiteboard. De Mondopad Launch is verkrijgbaar vanaf € 5.524,-.

Mondopad Ultra

Het neusje van de zalm onder de Mondopads is de Mondopad Ultra. Dit touchscreen met ingebouwde computer met krachtige i7 processor kan de zwaarste applicaties aan en levert de snelste prestaties. Dit is tegelijk een belangrijk verschil met de Mondopad Launch. Ook de Mondopad Ultra heeft een 4K camera, microfoon, speakerset, met als verschil dat dit touchscreen HD videoconferenties ondersteunt, in tegenstelling tot de Launch. Tenslotte heb je met de Ultra toegang tot ConX Cloud, een cloud-based service die videoconferenties met elk platform en device mogelijk maakt. Dit maakt de Mondopad Ultra tot de ultieme all-in-one oplossing, verkrijgbaar vanaf € 6.495,-.

Presentation Partner, jouw Mondopad specialist

Presentation Partner is Premium Partner van Infocus en heeft meer dan 20 jaar ervaring in advies, installatie en onderhoud van Infocus producten. Ben je benieuwd geworden naar de vernieuwde Mondopads en wil je meer weten? Laat je vrijblijvend adviseren door de deskundige medewerkers van Presentation Partner. De koffie staat klaar! Neem vandaag nog contact met ons op via 079-361 9011 of info@presentationpartner.nl.