Menu

Muziek & presentatie

De juiste apparatuur voor muziek en presentatie in elke ruimte

In elk pand of ruimte vindt u tegenwoordig wel een vorm van geluidsinstallatie. Van simpele ingebouwde speakers in de wachtruimte voor achtergrond muziek, tot gecompliceerde line array speakers bij grote muziekevenementen. Presentation Partner maakt van uw kamerorkest een symfonie en gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Muziek & presentatie

De mogelijkheden voor muziek en presentatie bij Presentation Partner:

Enkele producten die wij vaak plaatsen, maar zeker niet beperkt tot, zijn:

Luidspreker:

Presentation Partner is officieel dealer van o.a. Bose en Apart. Hierdoor hebben wij een breed scala aan verschillende luidsprekers en speakers. Denk hierbij aan het verschil tussen ingebouwde speakers die 1 worden met de ruimte of juist verrijdbare speakers zodat deze op meerdere plaatsen kunnen worden ingezet.

Line array: Een specialisatie binnen de luidsprekers is de line array. Dit is vaak een aaneenkoppeling van verschillende speakers, maar kunnen ook in een enkele behuizing zitten. Met een line array kunt u een ruimte vullen met geluid en is deze zeer precies af te stellen zodat het overal met dezelfde kwaliteit beluisterd kan worden. Het geluid wordt hiermee als ware stuurbaar.

Microfoon:

Met presenteren is het vaak handig stemgeluid te versterken. Hiervoor heeft Presentation Partner veel verschillende oplossingen. Denk hierbij aan een headset of reversmicrofoon zodat deze niet vastgehouden hoeft te worden.

Met een microfoon wordt het ook mogelijk audio op te nemen en eventueel direct te streamen.

Versterker en besturing:

Voor de overdracht van geluid via en speaker is een versterker nodig. Presentation Partner heeft de expertise in huis om de perfecte versterker te leveren voor uw situatie. Mocht u behoefte hebben om geluid per ruimte te kunnen regelen zijn zone versterkers een uitkomst.

Uiteraard kunt u kiezen voor een innovatieve besturing vanaf uw eigen smartphone zodat u altijd en overal het geluid in uw pand en verschillende ruimtes kan regelen. Ook wordt er vaak gekozen voor analoge besturing via (centraal) knoppen en schuif systeem.

Blaas scepticisme bij uw pitch de deur uit door nu een offerte aan te vragen!