Menu

Microsoft kondigt Surface Hub 2 aan

In 2019 brengt Microsoft een nieuwe versie van de Surface Hub op de markt: de Surface Hub 2. Dit touchscreen is met een schermmaat van 50,5 inch, 4K resolutie én 4K-camera het nieuwe collaboration device voor het bedrijfsleven.

De Surface Hub 2 is volledig ontworpen om samenwerking in teams te bevorderen: mensen verbinden, efficiënt laten samenwerken ongeacht hun locatie, dat is het doel. Het touchscreen maakt gebruik van de kracht van Microsoft Teams, Microsoft Whiteboard, Office 365, Windows 10 en intelligente cloud.

Videoconferencing

Naast 4K-camera met dynamische rotatie is de Surface Hub 2 voorzien van geïntegreerde luidsprekers en een microfoon die ontworpen is voor grotere ruimtes. Met deze functies heeft iedereen die op afstand meewerkt het gevoel dat hij of zij in dezelfde ruimte is als de rest van de groep. Meerdere personen kunnen zich tegelijkertijd aanmelden in de Surface Hub 2 omgeving,  waardoor alle deelnemers tegelijkertijd documenten kunnen bewerken en delen.

Oriëntatie & uitbreidingsmogelijkheden

De Hub kan zowel horizontaal als verticaal georiënteerd gebruikt worden, waarbij de 4K-camera met de oriëntatie meedraait. Het touchscreen kan aan de muur bevestigd worden of op een verrijdbare standaard in een ruimte geplaatst worden. Nieuw is de mogelijkheid om verschillende Hub’s aan elkaar te koppelen om het beeldoppervlak te vergroten. Dat kan met maximaal 4 schermen in zowel portret- als landschapsmodus. Deze combinatie creëert oneindige mogelijkheden voor digitale samenwerking, en dat met de hoogst mogelijke resolutie en een ongekend visueel effect op uw kantoorruimte.

Wie de Surface Hub 2 wil aanschaffen, moet nog even geduld hebben: pas volgend jaar komt het scherm op de markt, tegen een nog onbekende prijs. Vanzelfsprekend is het touchscreen bij verschijning aan te schaffen via Presentation Partner. Wilt u nu al zekerheid over uw aanschaf van de Microsoft Surface Hub 2? Reserveer het touchscreen dan via Presentation Partner. Mail naar info@presentationpartner.nl of bel +31 (0)79 361 9011.