Menu

Met Barco Clickshare is ook de IT-manager voortaan op tijd thuis

Lange, donkere avonden. Prikkende ogen achter het blauw oplichtend scherm. Half opgegeten boterhammen. Stapels werk naast een halfleeg bord. Als op kantoor de techniek het laat afweten, belt iedereen de IT-manager. Zodat die zijn werk niet afkrijgt en met een verhoogde bloeddruk tegen een burn-out vecht. Met Barco Clickshare is dit voortaan verleden tijd. Ontdek hoe de IT-manager voortaan de eerste is die de deur dichttrekt!

De vrijdagmiddag van de IT-manager zonder Barco Clickshare

‘Collega Sonja heeft om 14.00 een presentatie in vergaderzaal 3. Ze wil het touchscreen in de andere hoek van de ruimte, maar dat kan eigenlijk niet omdat de bekabeling dan dwars door de ruimte moet. Omdat ze zo aandringt, leg ik de kabels toch maar om, met een waarschuwingsbordje erbij zodat mensen er niet over struikelen. Maar helaas, net als ik even weg ben om in een andere ruimte een beamer op te zetten, word ik al weer gebeld door Sonja; er is iemand gestruikeld over de kabels en nu werkt het touchscreen niet meer. Als ik even mijn kantoor inloop om een nieuwe kabel te pakken, zie ik op mijn scherm dat er berichtjes van 5 collega’s binnen zijn gekomen die ook hulp nodig hebben met hun apparatuur. Zucht, ik zie de bui al weer hangen. En dan kom ik er ook nog achter dat er in vergaderzaal 3 niet één kabel kapot is, maar drie. Einde presentatie dus, met een boze collega als gevolg. Eerst maar terug om de beameropstelling in de vergaderruimte af te maken, daarna verder met de hulpvragen. Om half 5 zie ik mijn collega’s naar de borrelruimte lopen. Dat kan ik vandaag wel vergeten, net als alle vorige vrijdagen. Nog drie systeemupdates te gaan door al die hulpvragen van vanmiddag. Als ik geluk heb, ben ik vanavond om 21.00 thuis.’

De vrijdagmiddag van de IT-manager met Barco Clickshare

‘Collega Sonja heeft om 14.00 een presentatie in vergaderzaal 3. Het touchscreen staat klaar en de ClickShare basisunit is aangesloten. Om 13.55 komt Sonja langs om de ClickShare Button op te halen, waarmee ze haar presentatie vanaf haar laptop op het touchscreen projecteert. Ik heb nog tijd genoeg om onze nieuwste aanwinst, de Barco ClickShare CSE-800, een plek te geven in de boardroom. Ik sluit het basisstation aan op de electra en zorg dat het verbonden is met alle touchscreens in de zaal. De ClickShare Buttons komen op tafel in de handige tray die bij de CSE-800 zit, en daarmee is deze klus ook weer klaar. Ik check snel even of er nog berichtjes binnen zijn gekomen van collega’s die hulp nodig hebben. Helemaal niks, dus ik heb nog mooi de tijd om de drie systeemupdates door te voeren die nog op mijn takenlijstje voor vandaag stonden. Dan is het tijd voor de vrijdagmiddagborrel. 16.30, mooi op tijd klaar en met een leeg bureau het weekend in.’

Over Barco Clickshare

Barco Clickshare maakt met één druk op de knop een draadloze presentatie mogelijk vanaf een laptop of tablet naar een presentatiescherm, display of touchscreen. Het systeem bestaat uit een basisstation en één of meerdere ClickShare Buttons, waarmee, afhankelijk van het gekozen type, tot 64 deelnemers mee verbonden kunnen zijn en 1 tot 8 deelnemers tegelijk content kunnen delen.  Barco Clickshare werkt volgens plug & play, installatie is niet nodig en de kabels kunnen de prullenbak in.

Meer weten over Barco Clickshare?

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit systeem, en wilt u het ook een keer uitproberen? Benieuwd naar dé draadloze presentatie-oplossing voor uw specifieke situatie? Bezoek de showroom van Presentation Partner en laat u inspireren. Wij adviseren u graag over de juiste toepassing voor uw vergaderruimte. Neem contact met ons op via 079-361 9011 of info@presentationpartner.nl en wij helpen ook uw IT-manager vroeg naar huis.