Menu

Meldkamer

“Een meldkamer die zekerheid biedt elke noodsituatie snel te verhelpen”

Een meldkamer is het epicentrum van de hulpdiensten. Of dit nu is van politie, brandweer en ambulance of intern bij een bedrijf, op het moment dat een noodsituatie zich voordoet mag de techniek niet falen. Presentation Partner is een ervaren specialist in audiovisuele oplossingen en kan u helpen een betrouwbare en effectieve meldkamer te creëren.

Waarom een meldkamer van Presentation Partner?

  • Al meer dan 25 jaar ervaring in audiovisuele oplossingen;
  • Kwaliteit en zekerheid van techniek: altijd zorgen vrij;
  • Beste én snelste supportteam voor ad hoc probleem oplossingen.

‘De oplossing van een noodsituatie begint in de meldkamer, audiovisuele techniek moet dit versnellen niet tegenwerken.’

Wat biedt een meldkamer van Presentation Partner?

Een meldkamer met systemen van Presentation Partner biedt u een gebruiksklare ruimte die een rustige omgeving biedt voor stressvolle situaties. Door de specialistische afwerking biedt de ruimte een uitstraling die niet afleidt voor een efficiënte en effectieve crisisoplossing. In een meldkamer kunt u onder andere denken aan toepassingen als: videowall om gemakkelijk processen te monitoren en inkomende meldingen te visualiseren en uiteraard communicatie apparatuur.

Verder wordt er ook veel gebruik gemaakt van een zogenaamde kvm switch. Hierbij kan er gemakkelijk geswitcht worden van beeldscherm (op bijvoorbeeld videowall) en computer zodat vanaf 1 plek meerdere systemen kunnen worden aangestuurd.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie, of vraag direct een offerte aan.