Menu

MAG Software (Mood Detection Age and Gender Estimation) Gezichtsherkenning

  • Face recognition
  • Real Time Results
  • Mood Detection
  • Age and Gender Estimation
  • Emotion Recognition

Beschrijving

MAG Software (Mood Detection Age and Gender Estimation) integratie met Digital Signage/Narrowcasting oplossingen van TDM. Gezichtsherkenning oplossing bij uitstek!

Weet u wat uw publiek van u verlangt? Wat zou er gebeuren als u van tevoren weet wat uw publiek wil zien en verlangt van uw presentaties?

gedragsherkenning

Zorg voor een volledig geïntegreerde en interactieve oplossing door het creëren van een tweezijdig richtingverkeer tussen uw digitale schermen en uw publiek.

Meet gezichtsuitdrukkingen, leeftijd, geslacht, humeur of kledingstijl van de individuen die voor het scherm verschijnen. Op die manier bent u in staat om uw informatie af te stemmen op het publiek.

Dit alles is mogelijk door de nieuwe software die personen analyseert via het gebruik van een simpele webcam.

Onze software (Mood/Age/Gender) ontdekt relevante informatie, zoals leeftijd, geslacht en gezichtsuitdrukkingen van meerdere mensen op hetzelfde moment.

Presentation Partner maakt gebruikt van de technologie van TDM om gezichten te analyseren. Hierdoor begrijpt men beter de keuzes en gedragingen van de consument.

Analyseert real-time meerdere mensen tegelijkertijd in een winkel op het gebied van hun profiel en gedrag, leeftijd, geslacht en hun interesse voor de producten en/ of reclame-uitingen.
Gebruikers van het systeem kunnen op deze manier waardevolle informatie verzamelen van hun klanten. Hierop kunnen zij vervolgens hun producten en reclame-uitingen op een effectieve wijze aanpassen.
Bijdrage van de TDM technologie
De software die het publiek analyseert, maakt het mogelijk om meerdere mensen op hetzelfde moment te volgen en analyseren. Tijdens de analyse worden gegevens, zoals gelaatsuitdrukkingen, leeftijd, geslacht en etniciteit vastgelegd.

Neem voor meer informatie over dit unieke product contact op met Presentation Partner.


Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies!
Op werkdagen zijn we bereikbaar van 08:30 – 17:30 uur via 079-3619011
Ook kunt u een bericht sturen naar verkoop@presentationpartner.nl of via
ons contactformulier

Heeft u direct een vraag? Maak dan gebruik van onze Live Chat of
WhatsApp: 06-13136666

of
Bezoek onze showroom in Zoetermeer op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur


 

08:30 - 17:00
MA- T/M VRIJDAG
Bekijk de
MAG Software (Mood Detection Age and Gender Estimation) Gezichtsherkenning
in onze showroom
Bezoek onze showroom voor een productpresentatie op maat.